Allinq Group

De Allinq Group bestaat uit meerdere bedrijven, allen gespecialiseerd in verbindingstechnologie voor infrastructuren voor de telecommarkt en andere branches. Vanuit deze bedrijven realiseren wij in binnen- en buitenland onze diensten voor onze klanten. Allinq is de holdingmaatschappij van de groep en is gevestigd in Harderwijk, Nederland.
 
Onze bakermat is gelegen bij het Nederlandse Schuuring. Al sinds 1962 is zij actief in het leggen van verbindingen. Vanuit deze historie zijn ook de andere ondernemingen ontstaan en uitgegroeid tot de huidige bloeiende en sterke Allinq Group.


In Nederland zijn naast Allinq de organisaties Vidyn, Operate4all, Schuuring en SCT actief. Vidyn is onze nieuwste organisatie die haar diensten aanbiedt aan netwerkeigenaren in andere branches, zoals energie, weg- en waterbouw, luchtverkeer. Allinq Networks GmbH is onze onderneming voor de Duitse telecomsector en Infra4all verzorgt onze diensten binnen de Belgische telecommarkt. 
 
De groei van de groep heeft ertoe geleid dat zij, 53 jaar na oprichting, vanaf 1 mei 2015 de naam Allinq Group draagt. Een naam waar we trots op zijn. Een naam die zegt waar we voor staan. Niet zomaar, maar vanuit onze primaire drijfveren.
 
'All' verwoordt onze drijfveer om samen te ondernemen. Samen te ontwikkelen. 'Linq' verwijst naar onze kernactiviteit: het leggen van verbindingen. Dit woord wordt zeer bewust met de 'Q' geschreven. Onze Q van Quality; verwijzend naar de kwaliteit van onze dienstverlening. De kwaliteit die we altijd willen blijven leveren.
Allinq staat daarmee voor het samen verbinden met een hoge kwaliteit van dienstverlening. ‘Connecting together’ is niet voor niets de payoff in ons merk.
 
18-12-2019

Relatiemagazine Allinq Visie

We delen graag de nieuwste uitgave van ons relatiemagazine...
5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...