Allinq Insite biedt grip op sites

Allinq Insite maakt verborgen informatie van gebouwen of objecten (sites) van klanten inzichtelijk. Deze data kan voor talloze doeleinden gebruikt worden, oftewel: Data Driven Asset Management.

Met Lidar-technologie worden objecten zeer gedetailleerd in kaart gebracht. Door deze om te zetten naar slimme 3D-modellen genereren we Big Data. De combinatie van 3D en de asset-database biedt een enorme meerwaarde. De informatie biedt inzicht tot op detailniveau: betrouwbaar, nauwkeurig en snel.

To the point!
Bij het inrichten of wijzigen van een locatie, is direct inzichtelijk waar een constructie verzwaard moet worden of waar geplande apparatuur niet zonder aanpassingen kan worden geplaatst. Aanwezige elementen, zoals antennes, installaties en bevestigingsmaterialen, worden vastgelegd in een steeds verder groeiende asset-database met uitvoerige metadata van uw elementen. Kortom, met de Allinq Precision Scan wordt uw Asset Management data driven tot op de millimeter nauwkeurig!

Internationale omgeving
Het internationale team werkt vanuit een IT, engineering en architectuur achtergrond en verzorgt alle stappen uit het proces. Hoeveel effect heeft de schaduw van een nieuwe mast op de opbrengst van de zonnepanelen op het naastgelegen pand? Vraagstukken uit de gehele markt kunnen met de verkregen informatie worden beantwoord. Klantvragen inspireren ons tot oplossingen.

Contact
Allinq Insite is gevestigd op de Hanzelaan 351-361 in Zwolle. Interesse om door inzicht in uw sites, samen uw vraagstuk op te lossen? Neem contact op via: 0341-437100 / insite@allinq.nl.
 
18-12-2019

Relatiemagazine Allinq Visie

We delen graag de nieuwste uitgave van ons relatiemagazine...
5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...