Duurzaam ondernemen

Veel organisaties zijn bezig met duurzaam, groen en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ook binnen de Allinq Group is het al vele jaren een belangrijk issue. Duurzaam ondernemen past ons als een jas. Het zit in ons DNA. Niet omdat het opgelegd is, maar vanuit een intrinsieke motivatie.

People, planet en profit
Duurzaam ondernemen betekent ondernemen waarbij je niet alleen rekening houdt met de economische prestaties (Profit), maar ook het welzijn van mens (People) en milieu (Planet). Bij duurzaam ondernemen gaat het om het vinden van een balans tussen people, planet en profit. Vaak blijkt dat deze balans leidt tot betere resultaten voor zowel het bedrijf als de samenleving.
Allinq duurzaam
Duurzaam ondernemen sluit aan bij onze missie. Allinq staat voor een positieve bijdrage aan de ontwikkeling van haar medewerkers, klanten, toeleveranciers en de maatschappij. Om deze reden is ervoor gekozen om onder de noemer ‘Allinq Duurzaam’ initiatieven te ontwikkelen die ondermeer bijdragen aan een zo gering mogelijke milieubelasting bij het uitvoeren van onze werkzaamheden. Om onze inspanningen en de reductiedoelstellingen inzichtelijk en meetbaar te maken, is ervoor gekozen om ons te laten certificeren conform de CO2 prestatieladder.
18-12-2019

Relatiemagazine Allinq Visie

We delen graag de nieuwste uitgave van ons relatiemagazine...
5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...