Samen verbinden

Verandering is de enige constante
Er verandert veel in onze wereld en die veranderingen gaan snel. Met name waar het informatie-infrastructuren betreft. Technologische vernieuwingen volgen elkaar steeds sneller op en de toename in dataverkeer gaat net zo hard, of nog harder, als de meest optimistische trendwachters jaren geleden voorspelden. Online oplossingen maken ons leven comfortabeler en makkelijker. Het maakt de wereld letterlijk kleiner. Video-conferencen en -bellen, online samenwerken, cloudoplossingen, online gamen, streamen van beeld en geluid, ga zo maar door. Vele oplossingen die inmiddels bij ons huidige dagelijkse leven passen, maar in gebruik nog in de kinderschoenen staan. Niet voor niets is het de verwachting dat het dataverkeer verder en verder toeneemt.
 
Mede daarom zien we ook onze klanten veranderen. Internationalisering, fusies en nieuwe toetreders zijn eveneens belangrijke factoren die van invloed zijn op onze wereld van informatie-infrastructuren. Mede hierdoor wijzigen, vooral in de telecomsector, steeds meer klanten hun positie en rol binnen de waardeketen. Waar netwerkoperators van oudsher bijna alles binnen hun waardeketen zelf ter hand namen, richten steeds meer operators zich alleen op de dienst zelf en de uitvoering daarvan. Bij sommige partijen gaat die ontwikkeling heel snel. Bij anderen weer in kleinere stappen.
 
Een continue rol van betekenis
Als Allinq Group willen wij een wezenlijke rol van betekenis blijven vervullen voor onze omgeving. Nu en in de toekomst. Ook in deze in hoog tempo veranderende markten liggen veel mogelijkheden om zo’n belangrijke rol te blijven vervullen. Waar we in 1962 begonnen als uitvoerder in opdracht, zijn we als groep inmiddels uitgegroeid tot een business partner die met klanten meedenkt, oplossingen ontwikkelt én de klant ontzorgt door de volledige verantwoordelijkheid in realisatie te dragen.
 
Als Allinq Group vinden we onze essentie in het realiseren van continuïteit. Continuïteit in onze relaties. Onderling, met klanten en met onze omgeving. Maar ook continuïteit in onze ontwikkeling. Vanuit innovaties en nieuwe diensten. En daarmee de ontwikkeling van onze medemensen en klanten.

Onze historie heeft ons gemaakt tot wat we vandaag de dag voor onze klanten zijn. En we blijven ons continu ontwikkelen om dat ook in de toekomst waar te maken.

Nu, morgen en daarna.“Alles wat we doen, doen we voor het waarborgen van de continuïteit. Oftewel, een toekomst voor onze klanten, onze samenleving en daarmee voor onze organisatie. Daarom hechten wij zoveel waarde aan lange termijn relaties en focussen wij constant op verbetering in processen. De continuïteit staat boven alles.“


 
18-12-2019

Relatiemagazine Allinq Visie

We delen graag de nieuwste uitgave van ons relatiemagazine...
5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...