Allinq is eigendom van Stichting Wees een Kans


Binnen de Allinq Group geldt de drijfveer ‘samen verbinden’. Met als doel het continu leveren van de beste dienst aan onze klanten. Maar onze missie is breder. We dragen ook actief bij aan de samenleving vanuit diezelfde drijfveer. Dat doen we onder andere door jaarlijks dividend beschikbaar te stellen aan onze eigenaar, Stichting Wees een Kans.

Stichting Wees een Kans ondersteunt goede doelen die kansen bieden aan kansarmen in voornamelijk Oost-Afrika. Het doel van de stichting is duurzame armoedebestrijding en bijdragen aan levensvreugde. De stichting heeft hiermee het leven van duizenden hulpbehoevende mensen al positief weten te beïnvloeden.

In 2008 is Allinq verkocht aan Stichting Wees een Kans, waarmee we een duidelijke keuze hebben gemaakt in relatie tot de continuïteit van ons bedrijf. De stichting is een vermogensfonds, gericht op de lange termijn. De waarde van de Allinq-aandelen is onderdeel van het vermogen van Stichting Wees een Kans.

Gelijktijdig met de verkoop is voormalig directeur-grootaandeelhouder, de heer J. Schuuring, teruggetreden als algemeen directeur en is hij toegetreden tot de Raad van Commissarissen.18-12-2019

Relatiemagazine Allinq Visie

We delen graag de nieuwste uitgave van ons relatiemagazine...
5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...