Waar we voor staan

Gewoon goed werk
Met een Hollandse nuchterheid zeggen wij liever dat we gewoon goed werk willen leveren. Voor ons ultieme doel: het realiseren van continuïteit. We werken daarom altijd aan langdurige relaties met klanten en partners en blijven innoveren voor nieuwe oplossingen. Daarbij ondernemen we bewust. Om bij te dragen aan de resultaten van onze klanten en aan onze omgeving. Samen werken en samen verbinden. Dat is de passie die verankert zit in onze cultuur. Een cultuur die zijn basis heeft in ons rijke verleden, in onze ervaring en in onze mensen. 
 
Deze drijfveer is niet zomaar gekozen; het zit in onze genen en is vertaald naar onze kernwaarden. Deze vier kernwaarden zitten zo diep in onze organisatie verankerd dat ze hét fundament vormen van alles wat we doen, wie we zijn en waar we voor staan. Of het nu gaat om Allinq of om één van de andere ondernemingen binnen de groep, allemaal komen we vanuit dezelfde historie en worden we gedreven door dezelfde waarden.
 
Onze kennis en ervaring in verbindingstechnologie en infrastructuren reiken ver. Vanuit onze basis van constructie- en onderhoudswerk, verzorgen we tegenwoordig het volledige life cycle management (beheer van de levenscyclus) van fysieke infrastructuren bij telecomoperators. Daarnaast bieden we eigenaren van andere netwerken, zoals gas en elektra, grote voordelen door verbindingstechnologie slim toe te passen binnen hun infrastructuur.
 
Allinq Infrastructuur Management
Met het Allinq Infrastructuur Management (ons AIM-model) verzorgen wij de regie over de gehele levenscyclus van een infrastructuur. Van het beginpunt tot en met de laatste fase.
 
We specificeren en ontwerpen nieuwe infrastructuren of wijzigingen daarbinnen. We realiseren de daadwerkelijke aanleg of verbetering inclusief de netwerkadministratie van deze fysieke verbindingen, evenals het beheer en onderhoud. Boven- en ondergronds. Soms zetten we hiervoor zogenoemde Network Operating Centers (NOC’s) in voor de operationele besturing van deze infrastructuren. En voor veel klanten verzorgen we ook de laatste fase in de levenscyclus: de ontmanteling of verwijdering van boven- of ondergrondse verbindingen. Een activiteit die, waar mogelijk, direct gecombineerd wordt met de aanleg van nieuwe verbindingen. Soms zelfs met zeer slimme oplossingen tegen lage kosten.
 
Via ons AIM-model zijn wij in staat de levensduur van infrastructuren te verlengen en de capaciteit te vergroten. Of kunnen we sneller storingen analyseren om eerder preventieve maatregelen te nemen. Hiermee profiteren onze klanten in de telecombranche en andere branches van veelal grote kostenvoordelen. Nu, morgen en daarna.
 
18-12-2019

Relatiemagazine Allinq Visie

We delen graag de nieuwste uitgave van ons relatiemagazine...
5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...