Waar we voor staan als medewerkers

Persoonlijk betrokken
Onze mensen vormen onze kracht. Niet voor niets investeren wij graag in hen. Zij zijn de vakmensen die onze klanten constant beter maken. Door actief met de klant in gesprek te zijn. Op verbeteringen aangesproken te kunnen worden. Door gewaardeerd te worden op de geleverde bijdrage. Voor een langdurige samenwerking in samen verbinden.
 
Vakmanschap en klantgerichtheid
Bij ons werken echte specialisten. Mensen die hun vak beheersen en de nieuwste ontwikkelingen kennen. Mensen met passie en betrokkenheid bij de klant. Mensen die zelfs nieuwe technologische ontwikkelingen bepalen of mede stimuleren. Of het nu specialisten in de verbindingstechnologie of in een ander vakgebied zijn, vanuit elke rol wordt een bijdrage geleverd aan onze dienstverlening naar onze klanten.
 
Gezamenlijk verbinden
Ook binnen onze organisatie geldt de drijfveer ‘samen verbinden’. Niet zomaar, maar werkelijk geworteld in onze genen. Samen werken om samen te ontdekken. Vanuit die bevlogenheid bieden we volop ruimte voor innovatie en persoonlijke ontwikkeling. Met als doel het continue leveren van de beste dienst aan onze klanten. Een dienstverlening met positieve verrassingen die onze klanten beter maken in hun kernactiviteiten.
 
Maar onze doelen zijn breder. We dragen ook actief bij aan onze samenleving. Dit doen we onder andere vanuit Stichting Wees Een Kans om mensen in hulpbehoevende landen te stimuleren in hun ontwikkeling en daarmee meer kansen te bieden. Maar ook dichter bij huis dragen we bij, zoals in het stimuleren van de ontwikkeling van de volgende generatie Allinq-medewerkers. Of het nu kinderen van onze huidige medewerkers zijn, gesteund vanuit de Stichting Educatie4all, of studenten aan De Techniek Academie in Harderwijk. Allen vormen ze onze toekomst.
 
Geïnspireerd om bij te dragen?
Werken bij de Allinq Group is werken met hoge, maar ook reële, verwachtingen. Persoonlijk leiderschap zorgt dat onze mensen stevig in de schoenen staan en proactief bijdragen in de eigen ontwikkeling en in die van onze klanten en onze omgeving. Daarvoor wordt veel teruggegeven. Een goede zakelijke waardering én een organisatie gericht op samen. Samen verbinden. Met collega’s die bevlogen zijn in vakmanschap en klantgerichtheid.

Kijk voor onze vacatures op Werken bij de Allinq Group.
 
18-12-2019

Relatiemagazine Allinq Visie

We delen graag de nieuwste uitgave van ons relatiemagazine...
5-12-2019

40.000!

Donderdag 5 december! Wat een dag! Sinterklaas in...