Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Engineer HFC/Ziggo Bovengronds. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt,  in staat is vooruit te denken, resultaten waarmaakt en de samenwerking opzoekt. Ben jij de ervaren engineer die de juiste verwachtingen weet te managen en die goed kan plannen en organiseren? Reageer dan op de vacature:
 
Engineer HFC/Ziggo Bovengronds

Als engineer werk je in teamverband en ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van glasvezelnetwerken. Je verzorgt het ontwerp van het netwerk (inlezen, aanpassen, en genereren en van werktekeningen) en maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd. Naast het ontwerpen ben je ook verantwoordelijk voor het schrijven van de juiste werkinstructies en bewaak je de doorlooptijden van de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je vraagt vergunningen aan bij overheden en legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast in een logboek zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de voortgang van zijn projecten.


 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die eigenaarschap toont. Je wilt het beste voor het bedrijf, de klant, het team en jezelf. Hierbij spelen duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken een cruciale rol. We verwachten een professionele houding waarbij het belangrijk is dat je positief kritisch bent. Er is altijd ruimte voor verbetering. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat.
 
•             Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau (technische opleiding);
•             Je beschikt over 3 jaar relevante werkervaring;
•             Kennis van bovengrondse netwerk;
•             Ervaring met systemen Microstation, ORCA, CatV en Microsoft Office pakket;
•             Je kan goed overweg met geautomatiseerde systemen en werk je accuraat;
•             Goede beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift;
•             Je bent communicatief vaardig;
•             Je bent in het bezit van rijbewijs B. 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Allinq biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...