Functie omschrijving

Een stage bij Allinq is voor nieuwsgierige, leergierige doorzetters. Voor studenten die initiatief nemen en die gaan voor kwaliteit. Ben jij de gemotiveerde kandidaat met lef? Dan nodigen we je uit om te reageren.
Meewerkstage Innovatie
Standplaats Harderwijk
 
Wat ga je doen?
Je loopt stage bij de afdeling Innovatie op het Bouw & Infrapark. Op de afdeling Innovatie ontwikkelen we nieuwe producten en diensten in het Allinq Lab. Dit kunnen verschillende soorten innovaties zijn, van product tot procesinnovaties. We zijn verantwoordelijk voor het ideeën proces en de vertaling naar een prototype, proof of concept. Dit kan zowel hard- als software zijn. Daarnaast kijken we hoe we nieuwe technologische toepassing kunnen gebruiken. Met behulp van partners zorgen we voor de benodigde competenties binnen een innovatie project en bewaken de voortgang. Je draait mee in de operationele teams van innovatie, soms zelfstandig en soms onder begeleiding. Je werkt nieuwe initiatieven van medewerkers uit tot een concept ontwerp en zorgt voor afstemming met operationele afdelingen over de te behalen eindresultaten. Alles wat gebruikelijk is stellen we ter discussie om te kijken hoe het anders en slimmer kan.

 

Functie eisen

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde HBO student die voor een periode van zes maanden tot een jaar een interessante stageplek zoekt. Je bent communicatief vaardig en proactief ingesteld. Belangrijk is een grote mate van zelfstandigheid, kritische blik en buiten de kaders kunnen denken. Tot slot ben jij minimaal 38 uur per week beschikbaar.
 
Functie-eisen:
  • Je volgt een opleiding HBO in de technische/bedrijfskundige richting;
  • Je voelt je thuis in een technische omgeving;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid;
  • Je hebt affiniteit met innovatie.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer uitdagende stage in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Allinq biedt een stagevergoeding van € 450,- per maand.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...