Functie omschrijving

Werken bij Allinq is voor echte doorzetters, voor ondernemende mensen die gaan voor kwaliteit. Ben jij servicegericht,  beschik je over goed technisch inzicht en kan je goed presteren onder druk? Solliciteer dan op de functie:
 
Monteur HFC Coaxtechniek
Standplaats Harderwijk

Functieomschrijving
Als HFC Coaxmonteur ben je verantwoordelijk voor het maken van de coaxverbinding voor zowel onze zakelijk als particulier klant.  Door het aanleggen van de coaxverbinding maak jij het voor consumenten mogelijk om gebruik te maken van een storingsvrije televisie, telefonie en internet verbinding. Als coaxmonteur ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor de aanleg van klantaansluitingen op het CIF en Ziggo netwerk. De werkzaamheden vinden voornamelijk overdag plaats, maar kunnen eventueel door overnames of bij waakdiensten ook in de avond- en weekenduren plaatsvinden. Taken van de coaxmonteur zijn o.a. het inregelen en aanleggen van het coax netwerk en het oplossen van storingen. Door middel van handmatig graven ben je in staat de coaxaansluiting te lokaliseren en repareer je de eventuele schade in deze verbinding. Je voert alle voorkomende werkzaamheden uit die nodig zijn om de eindklant storingsvrij van de diensten gebruik te laten maken.

 

Functie eisen

Voor onze afdeling HFC zijn wij op zoek naar een zelfstandige coaxmonteur. Enige kennis van het glasvezelnetwerk is een pré. Je opdrachten worden ingepland via een plansysteem waarbij van jou verwacht wordt dat je deze afrondt binnen de gestelde termijnen. Als je hierin voor-of uitloopt wordt van jou verwacht dat je dit tijdig managet. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je zoekt de samenwerking op, bent communicatief zeer vaardig en werkt nauwkeurig. Je bent daarnaast klantgericht. Dit laat je zien door de wensen en behoeften van de (interne) klant te onderzoeken en hierop in te spelen. Je geeft hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid. Doordat je hoge eisen stelt aan de kwaliteit aan je eigen werk en dat van anderen, daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. En je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 
Overige functie-eisen:
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je hebt affiniteit met de Telecom en de techniek
  • Je bent klantgericht en een echte doorzetter
  • Basiskennis coax
  • SECT 1B,1C en 2B coax is een pré
  • Kennis van glasvezelnetwerken is een pré
  • Clean ESD Ziggo
  • VCA certificaat

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. De functie van Monteur HFC Coaxtechniek is gewaardeerd in schaal F volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2.273 en een maximaal salaris van €2.658 per maand op basis van een fulltime dienstverband. Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...