Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Engineer HFC/Ziggo Bovengronds. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken, resultaten waarmaakt en de samenwerking opzoekt. Ben jij de ervaren engineer die de juiste verwachtingen weet te managen en die goed kan plannen en organiseren? Reageer dan op de vacature:
 
Engineer HFC/Ziggo 
Standplaats Helmond
 
Functieomschrijving
Als Engineer maak je specifieke detail ontwerpen op maat met behulp van de ondersteunende systemen, rekening houdend met de specifieke omgeving waarbinnen deze componenten geïnstalleerd zullen worden. Je stelt tijdig de ontwerpen beschikbaar voor de werkvoorbereiding. Je bewaakt de oplevering/doorlooptijd inclusief de communicatie naar betrokkenen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de herplanning van werkzaamheden. Je houdt de (technische) administratie bij. Daarnaast schakel je regelmatig tussen bewerkingen, technieken en systemen. Er lopen namelijk verschillende projecten tegelijk die wisselend jouw aandacht vragen. Bij alle werkzaamheden is er een grote mate van accuratesse vereist. Bij deze functie komt tijddwang regelmatig voor vanwege deadlines.

 

Functie eisen

We verwachten naast een professionele houding dat je kritisch naar je eigen werk en het proces durft te kijken. Er is altijd ruimte voor verbetering. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat. De tijdsindeling wordt bepaald door planning, opdrachten en prioriteiten in afstemming met de opdrachtgever. Je bent zelf verantwoordelijk voor je tijdsindeling. We verwachten dus een hoge mate van zelfstandigheid. De werkaanpak wordt bepaald door de functionele klantwensen, technische eisen, de lokale omgeving. Ook normen, procedures en richtlijnen spelen een belangrijke rol.
 
Overige functie-eisen:
  • Je beschikt over mbo/hbo werk- en denkniveau (technische opleiding);
  • Je beschikt over relevante werkervaring en hebt affiniteit met de techniek;
  • Je hebt ervaring met één van deze systemen: Microstation, ORCA, CatV en PNI;
  • Je kan goed overweg met geautomatiseerde systemen en je werkt accuraat;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je stelt hoge eisen aan de kwaliteit van je eigen werk en dat van anderen;
  • Je kan je eigen werk efficiënt organiseren zodat doelstellingen worden behaald;
  • Je onderzoekt wensen en behoeften van (interne) klanten en speelt hierop in.

 

Arbeidsvoorwaarden

De functie van engineer is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2.459 en een maximaal salaris van €2.840 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...