Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een engineer/werkvoorbereider. Werken bij Allinq is voor echte doorzetters. Voor ondernemende mensen die gaan voor resultaat. Ben jij de nauwkeurige medewerker en voel je je prettig als je verantwoordelijk bent voor een heel proces?
 
Engineer/ Werkvoorbereider
Standplaats Harderwijk


Functieomschrijving
Als engineer/werkvoorbereider SIT (Schuuring Installatie Techniek) werk je in teamverband en richt je je als specialist op de engineering en werkvoorbereiding van telecom apparatuur en alle aanverwante installatie- en glasvezel werkzaamheden.
Je bent verantwoordelijk voor de complete engineering/werkvoorbereiding van netwerken. Je verzamelt de benodigde informatie bij klanten/POP’s (indien noodzakelijk door middel van Site Survey) en daarnaast haal je informatie uit de netwerksystemen van de opdrachtgever. Je verzorgt het ontwerp van het netwerk (werktekeningen), voert bestellingen uit, zet materiaal en materieel gereed voor uitvoering, en maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.
Naast het ontwerpen ben je ook verantwoordelijk voor een juiste kostencalculatie en bewaak je de doorlooptijden van de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

 

Functie eisen

Functie-eisen
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt technische affiniteit. Je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen en werkt accuraat. Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk, en je bent in het bezit van een rijbewijs. Voorkeur gaat uit naar kandidaten die woonachtig zijn in de omgeving van Harderwijk.
 
Overige functie-eisen:
  • Twee tot vijf jaar relevante werkervaring als engineer/werkvoorbereider
  • Een afgeronde Mbo-opleiding
  • Werkzaam geweest in de telecom is een pre
  • Kennis van elektrotechnische installaties
  • Kennis van autocad
  • VCA

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
De functie van Engineer/Werkvoorbereider is gewaardeerd in schaal F volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.273 en een maximaal salaris van € 2.658 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...