Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een:
 
Junior Field Engineer Mobiel (fulltime)
Standplaats Harderwijk 
 
De functie
Wij zoeken voor deze functie kandidaten die bereid zijn opgeleid te worden richting volwaardige field engineers. Je wordt gekoppeld aan twee ervaren field engineers die jou de kneepjes van het vak kunnen leren.
Je houdt je in deze rol voornamelijk bezig met het volgens voorschriften uitvoeren van montage en installatiewerkzaamheden aan onder andere:
  • Apparatuur en installaties t.b.v. mobiele telecommunicatie;
  • Valbeveiligingssystemen;
  • Bliksembeveiligings- /aardingsystemen;
  • Elektrotechnische installaties;
  • Glasvezelaansluitingen;
  • Straal (link) verbindingen.

 

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde opleiding of hebt het werk- en denkniveau op MBO niveau of een afgeronde LBO opleiding richting Elektrotechniek, Elektronica of Informatica. Het omgaan met hand gereedschap is jou niet vreemd.
Je bent in bezit van, of bereid om te halen van een certificaat werken en redden op hoogte (WOH), VCA-basis, NEN 3140 vakbekwaam persoon of voldoende onderricht persoon. Je kunt goed in teamverband werken en je houdt van aanpakken. Je beschikt over een goede fysieke gezondheid, hebt absoluut geen hoogtevrees en bent in het bezit van een rijbewijs. Verder heeft het onze voorkeur als je woonachtig bent in een straal van maximaal 50 km rond Harderwijk. De werkzaamheden zijn door heel Nederland.
Wij hechten aan betrouwbaarheid. Wanneer je voor ons gaat werken, vragen wij om een Verklaring omtrent het Gedrag.

 

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Junior Field Engineer is gewaardeerd in schaal E volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.126 en een maximaal salaris van € 2.433 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert, word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...