Functie omschrijving

Een stage bij Allinq is voor nieuwsgierige, leergierige doorzetters. Voor studenten die initiatief nemen en die gaan voor kwaliteit. Ben jij de gemotiveerde kandidaat met lef? Dan nodigen we je uit om te reageren.
 
Stage monteur Coax en Glasvezel Techniek
Standplaats: Harderwijk

Functieomschrijving

Voor onze Customer Business Line HFC zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair die het team komt versterken als stagiair monteur Coax en Glasvezeltechniek. De stage zal plaatsvinden in het team van de afdeling HFC VodafoneZiggo. Tijdens de stage zal jij je onder andere kennis opdoen in de datatechniek van coax en glasvezel. Daarnaast zullen wij samen kijken naar mogelijke praktijkopdrachten die aansluiten op de studieonderdelen.


 

Functie eisen

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een gedreven, energieke en zelfstandige stagiair die in zijn kracht staat binnen een technische omgeving. Je vervult graag zelfstandig je werkzaamheden en je kunt goed prioriteiten stellen. Je bent niet bang om initiatief te nemen en om een eigen richting en inbreng aan je stage te geven. Binnen het team kun je goed samenwerken en durf je mensen aan te spreken en feedback te geven. Je volgt een MBO opleiding in de elektrotechniek.
 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer uitdagende stage in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...