Functie omschrijving

Een stage bij Allinq is voor nieuwsgierige, leergierige doorzetters. Voor studenten die initiatief nemen en die gaan voor kwaliteit. Ben jij de gemotiveerde kandidaat met lef? Dan nodigen we je uit om te reageren.
 
Meewerkstage Financiële Administratie
Standplaats Harderwijk
                                              
Functieomschrijving

Voor onze Financiële administratie zijn wij op zoek naar een enthousiaste stagiair die het team komt versterken als stagiair administratief medewerker.  De stage zal plaatsvinden in het team van onze financiële afdeling. Tijdens de stage zal jij je onder andere bezighouden met administratieve werkzaamheden voor bijvoorbeeld de verwerking van inkoopfacturen, de verwerking van de facturen van uitzendorganisaties of met werkzaamheden voor onze projectadministratie. Daarnaast zullen wij samen kijken naar mogelijke praktijkopdrachten die aansluiten op de studieonderdelen.

 

Functie eisen

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een gedreven, energieke en zelfstandige stagiair die in zijn kracht staat binnen een technische omgeving. Je vervult graag je werkzaamheden nauwkeurig uit en je bent iemand die makkelijk contact maakt. Je bent niet bang om initiatief te nemen en om een eigen richting en inbreng aan je stage te geven. Binnen het team kun je goed samenwerken en durf je mensen aan te spreken en feedback te geven. Je volgt een MBO opleiding in de financiële richting. Kennis van MS Office pakketten is noodzakelijk.

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer uitdagende stage in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...