Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Engineer Mobiel. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken, resultaten waarmaakt en de samenwerking opzoekt. Ben jij de ervaren Engineer die de juiste verwachtingen weet te managen en die goed kan plannen en organiseren? Reageer dan op de vacature:
 
Engineer Mobiel
Standplaats Harderwijk

 
Functieomschrijving
Als Engineer werk je in teamverband en ben je, onder begeleiding, verantwoordelijk voor de complete engineering van Mobile opstelpunten. Je verzamelt de benodigde informatie van ons eigen netwerk of op locatie (door middel van Site Survey) en je haalt informatie uit de netwerksystemen van de opdrachtgever. Je verzorgt het ontwerp van het netwerk (werktekeningen, schema’s van mobiele netwerken) en maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd. Naast het ontwerpen ben je ook verantwoordelijk voor een juiste kostencalculatie en je vraagt offertes en vergunningen aan. Verder zorg je voor de overdracht naar de werkvoorbereiding.

 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die bereid is om zich verder te ontwikkelen in de functie van Engineer. Je vindt het leuk om je in te zetten voor het bedrijf, de klant, het team en jezelf. Hierbij spelen duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken een cruciale rol. We verwachten naast een professionele houding dat je kritisch naar je eigen werk en het proces durft te kijken. Er is altijd ruimte voor verbetering. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat.
 
Overige functie-eisen:
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau;
  • Je beschikt over kennis van elektra of bouwkunde;
  • Je hebt een goed ruimtelijk inzicht;
  • Je hebt geen hoogtevrees;
  • Je bent communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Engineer is gewaardeerd in schaal H volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.667 en een maximaal salaris van € 3.124 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert, word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...