Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Elektrotechnicus met kans op een vast dienstverband! Sta jij stevig in je schoenen en ben jij iemand die nauwkeurig werkt? Solliciteer dan op de functie van
                                                 
Elektrotechnisch allround medewerker SEV medewerker (40 uur)
Voor de gebieden rond Deventer en Eindhoven!

De afdeling SEV (Systeemgebonden Energie Voorziening) binnen Allinq is verantwoordelijk voor de instandhouding en het beheer (preventief en correctief) van de gebouw gebonden elektrotechnische energie-installaties. Als Elektrotechnisch intallateur SEV ben jij verantwoordelijk voor de bedrijfszekerheid van alle voorkomende specifieke energievoorzieningsinstallaties (te denken aan NSA en 48V UPS’en). Taken die bij deze functie horen zijn o.a.:
  • Het uitvoeren van onderhouds- en installatiewerkzaamheden en het bewaken van de tijdige oplevering van deze werkzaamheden.
  • Het beoordelen van de aard en de samenhang van storingen, bedenken van oplossingen en je kiest methoden en middelen voor het repareren van installaties.
  • Het beoordelen van de aard en de noodzaak van preventief onderhoud. Je beoordeelt of installaties uit veiligheidsoogpunt buiten werking gesteld moeten worden. Verder beoordeel je de kwaliteit van de onderhoudswerkzaamheden en het in dienst stellen van installaties.
  • Het inschatten van veiligheidsrisico’s en het beoordelen van de te nemen veiligheidsmaatregelen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Je organiseert middelen voor een veilige werkomgeving.
  • Meedraaien in storingsdiensten.

 

Functie eisen

Jij bent in het bezit van mininmaal MBO werk- en denkniveau en je hebt een opleiding in de richting van Elektrotechniek afgerond. Je bent in het bezit van een VCA certificaat aangevuld met NEN 3140/1010. Meerdere jaren werkervaring in soortgelijke functie is een duidelijke pré, daarentegen is ervaring met storingsdiensten een must. Je hebt kennis van de constructie, werking en veiligheidsvoorschriften van installaties. Daarnaast heb jij specifieke kennis van de gebouw gebonden installaties en de procedures en voorschriften voor het beheer van technische installaties. Jij bent technisch onderlegd en weet hoe jij alle voorkomende gebouw gebonden installaties (de)monteert. Je bent communicatief vaardig, enthousiast en flexibel. Jij bent in staat om de kwaliteit en de voortgang van de onderhouds- en installatiewerkzaamheden te besturen. Wij zoeken meerdere kandidaten voor deze functie en die bij voorkeur woonachtig zijn in de omgeving van;
  • Deventer - Zutphen
  • Eindhoven

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Allinq biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie


 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...