Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Engineer. Een techneut die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken en samenwerking opzoekt. Ben jij een teamplayer met oog voor detail? Solliciteer dan op de functie:

Engineer Glas
Standplaats Harderwijk

Functieomschrijving

Op de afdeling Beheer & Assurance zijn wij verantwoordelijk voor alle storingen, na- aansluitingen en kabelschades binnen het Fiber to the Home netwerk van KPN in Noord-Nederland.
Als engineer werk je in teamverband en ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van glasvezelnetwerken. Je verzorgt het ontwerp van het netwerk (inlezen, aanpassen, en genereren en van werktekeningen) en maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd. Naast het ontwerpen ben je ook verantwoordelijk voor het schrijven van de juiste werkinstructies en een juiste kostencalculatie. Je vraagt vergunningen aan bij overheden en legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast in een logboek zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de voortgang van zijn projecten.

 

Functie eisen

Functie-eisen
Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau (technische opleiding). Daarnaast heb je 3 jaar relevante werkervaring en heb je kennis/ervaring met het muteren in Cocon. Tevens kan je goed overweg met geautomatiseerde systemen en werk je accuraat. Het is een vereiste dat je al ervaring hebt in het KPN netwerk. Je bent communicatief vaardig, beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk en bent in het bezit van rijbewijs B.

 

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden
Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...