Functie omschrijving

Werken bij Allinq is voor echte doorzetters. Voor ondernemende mensen die gaan voor resultaat. Ben jij iemand die enthousiast en proactief is en goed tegen veranderingen kan? Solliciteer dan op de functie:

Senior Engineer Mobiel
Standplaats Harderwijk


Wat ga je doen?

De Senior Engineer maakt ontwerpen voor telecomnetwerkverbindingen, -constructies,- installaties of -diensten door het vertalen van de specificaties van o.a. de klant, gemeenten, landeigenaren naar technische tekeningen, calculaties, vergunningen en werkmappen. Verder zorgt hij voor de overdracht naar de uitvoering. Binnen mobiel stopt de verantwoordelijkheid van de engineer met het in onderling overleg overdragen aan werkvoorbereiding. Als Senior Engineer ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding van medior- en junior engineers en je geeft daarbij input voor de functionerings- en beoordelingsgesprekken. Je bent inhoudelijk verantwoordelijk voor clean orders, het maken van vergunningen –en werktekeningen, het uitvoeren van een grondeigenaren onderzoek bij het Kadaster, het maken van een ontwerpen aan de hand van de eisen van de klant. Je maakt vergunningen- en werktekeningen en je stelt een V&G plan op en laat deze goedkeuren. Daarbij vraag je offertes aan voor werken derden en maak je het werkpakket klaar voor werkvoorbereiding. Je stuurt acquisitiepartijen aan voor het tijdig verkrijgen van initial approvals, Final approvals en vergunningen en je zorgt voor administratieve borging. Je voert Desk site surveys uit aan de hand van de werkinstructie, je stelt het RCT rapport op en je vraagt bij de klant goedkeuring voor het RCT rapport. Je voert speciale taken uit zoals, het opstellen van deelplanningen, het voeren van technisch inhoudelijk overleg met externe partijen, het begeleiden van onderaannemers en het inhoudelijk bespreken van validatie met de klant.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?
De Engineer senior heeft minimaal 5 jaar relevante ervaring, is vak-volwassen, allround, kan verschillende soorten opdrachten (met nadruk op specialistische opdrachten met een hoge moeilijkheidsgraad) aan. Voldoet ruimschoots (senior) aan eisen op gebied van tijdigheid, kwaliteit, financiën. Medewerker stelt hoge eisen aan kwaliteit van prestaties, producten en diensten. Medewerker doet zijn werk met volle overtuiging en streeft voortdurend naar verbeteringen van doelstellingen, processen en resultaten. Medewerker heeft visie en geeft richting en sturing aan medewerkers in het kader van hun taakvervulling. Medewerker weet stijl en methode van begeleiden aan te passen aan betrokken medewerker of groep medewerkers, situaties en naar de opdracht welke hij heeft, waarbij hij mensen verbindt en potentieel ontwikkelt om te komen tot een positief resultaat. Zorgt dat de kwaliteit van de werkzaamheden voldoet aan de gestelde normen, richtlijnen en instructies. Doet verbetervoorstellen voor processen en technieken.
 
Overige functie eisen:
  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbaar minimaal 8 jaar ervaring met het engineeren van GSM, LTE en UMTS-sites.
  • Je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen en aantoonbaar zeer goed kunt werken met AutoCAD, Revit en Scene (indien nodig tekent de engineer zelf!)
  • Ervaring met LoRa netwerken
  • Ervaring met CDMA netwerken
  • Ervaring met het KPN Booster project
  • Ervaring met het KPN Max Capacity project
  • Ervaring met het KPN Connect project
  • Verder ben je communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;

 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je een grote mate van zelfstandigheid hebt. Allinq biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...