Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie zoekt vanwege sterke uitbreiding van de werkvelden een: 
 
Medewerker bodemdesk (40 uur)
Standplaats Harderwijk


Werken bij de Allinq Group is werken met hoge, maar ook reële, verwachtingen. Persoonlijk leiderschap zorgt dat onze mensen stevig in de schoenen staan en proactief bijdragen in de eigen ontwikkeling en in die van onze klanten en onze omgeving. Daarvoor wordt veel teruggegeven. Een goede zakelijke waardering én een organisatie gericht op samen. Samen verbinden. Met collega’s die bevlogen zijn in vakmanschap en klantgerichtheid.
 
De afdeling QHSSE (Quality, Health, Safety, Security en Environment) vormt een belangrijke schakel binnen onze organisatie. We gaan voor de hoogste kwaliteit en veiligheid om zo de continuïteit van Allinq te borgen. 

Wij zoeken een collega die reeds ervaring en kennis heeft opgedaan binnen de wereld van de verontreinigde grond. Dat kan zijn door werkervaring bij een BRL 7000 gecertificeerde aannemer maar ook door ervaring als, bijvoorbeeld MKB, bij een BRL6000 gecertificeerd milieuadviesbureau. Belangrijk is dat naast ‘bodemkennis’ ook ruime ervaring en affiniteit met de bijkomende ‘Arboaspecten’ is. CROW publicaties als de 132, de 307 en de nieuwe 400 moeten bekend zijn. Het reeds in bezit zijn van een MVK diploma is een grote pré. Maar bij het vinden van een kandidaat met voldoende basiskennis is het onze wens, bij gebleken geschiktheid, dat de MVK opleiding wordt gevolgd. 
 
Kortom, een collega die goed is in het leggen van verbindingen tussen mensen maar die ook interesse en kennis heeft op het gebied van de letterlijke verbindingen; kabels en leidingen. Dit allemaal om deze oplossingen praktisch tot een succes te maken. 

 

Functie eisen

De functie
De Bodemspecialist is verantwoordelijk voor het beoordelen van uitgevoerde quickscans en/of gerapporteerde bodemonderzoeken. Dit om tot zowel een milieu- als veiligheidskundige uitspraak te komen en maatregelen vast te stellen. Daarnaast dien je als vraagbaak te gaan fungeren voor zowel de ontwerpende als de uitvoerende afdelingen binnen onze organisatie. Je werkt in een team met andere QHSSE specialisten, waaronder veiligheidskundigen. Je onderhoudt de relatie met onze partners en het milieu adviesbureau enerzijds en anderzijds de BRL 7000 gecertificeerde bedrijven. Je ziet er op toe dat buiten werkafspraken worden opgevolgd en traint en coacht buitenmedewerkers.
Je bent regievoerder, bewaakt de samenhang tussen kwaliteit, ARBO en milieu beleid en adviseert het management. Je bent in staat om complexe thema’s te vertalen in praktische oplossingen die managers en medewerkers in het bedrijf helpen om ons verder te ontwikkelen op het gebied van kwaliteit.
 
Competenties/overige functie eisen:
  • Je kunt procesmatig en systematisch denken. Je hebt een analytische blik en je bent in staat om in klantwaarden te denken.
  • Je bent resultaatgericht
  • Je hebt overtuigingskracht en bent in staat om op verschillende niveaus, (zowel intern als extern) overeenstemming te bereiken over de wijze waarop een kwalitatief goed proces gewaarborgd blijft daar waar het je vakgebied aangaat.
  • MBO of HBO werk- en denkniveau, evt. aangevuld met gerichte trainingen.
  • Minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Affiniteit met techniek, veiligheid en milieu (bodem)
  • Ervaring met het werken in (keten)processen en –systemen.
  • Kennis van VCA, BRL 6000, BRL 7000 en de CROW publicaties 307, 132 en 400 gewenst.
  • Kennis van arbo- en milieuwetgeving. 
  • Ervaring in de Telecomsector of andere technische omgeving is een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
Wij bieden je een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie en met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid en een marktconform salaris. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en informele werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Het is indien gewenst ook mogelijk om deels vanuit onze andere vestigingen te werken.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...