Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Senior Engineer. Een techneut die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken en samenwerking opzoekt. Ben jij een teamplayer met oog voor detail? Solliciteer dan op de functie:

Senior Engineer FttH
Standplaats Harderwijk


In het FTTH project…..Als engineer werk je in teamverband en ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van glasvezelnetwerken. Je verzorgt het ontwerp van het netwerk door gebruik te maken van slimme tooling (inlezen, aanpassen, en genereren en van werktekeningen) en maakt werkmappen waarmee de uitvoering wordt aangestuurd. Naast het ontwerpen ben je ook verantwoordelijk voor het schrijven van de juiste werkinstructies, een juiste kostencalculatie en bewaak je de doorlooptijden van de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je vraagt vergunningen aan bij overheden en legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast in een logboek zodat de opdrachtgever altijd inzicht heeft in de voortgang van zijn projecten. Daarnaast ben je in staat om eventueel junior engineers te begeleiden in hun werk.

 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een Senior Engineer glas voor het ontwerpen van FttH. Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau (technische opleiding). Daarnaast heb je 3 jaar relevante werkervaring en heb je kennis/ervaring met GEOS, NIM & AutoCAD. Tevens kan je goed overweg met geautomatiseerde systemen en werk je accuraat. Het is een vereiste dat je al ervaring hebt in het KPN netwerk. Je bent communicatief vaardig, beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk en bent in het bezit van rijbewijs B.

Overige functie eisen:
- Kennis van KPN systemen
- Kennis van de ontwerptool Infra Engineer (Geostruct) en FttH is een pré
- Engelse taal in woord en geschrift beheersen.
 

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Senior Engineer glas is gewaardeerd in schaal F of G, afhankelijk van je ervaring als engineer, volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.273,00 - € 2.658,00 (ontwerper II) en bij ervaring schaal G van € 2.459,00 - € 2.840,00 (ontwerper III) per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...