Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een:
 
Medewerker / Teamleider Projectbewaking  (32-40 uur)
Standplaats Harderwijk
 
Functieomschrijving
Als medewerker projectbewaking ben je verantwoordelijk voor een juiste, tijdige en volledige weergave van het financiële resultaat op de projecten voor de maandelijkse afsluitingen. Dit doe je door maandelijks gesprekken met projectleiders te voeren over de voortgang en verwachte resultaten van hun projecten binnen de verschillende werkpakketten. De uitkomsten van deze gesprekken bespreek je met en rapporteer je aan de (assistent-)controller. Verder signaleer je budgetoverschrijdingen, knelpunten in processen en andere afwijkingen en bespreek je dit met de projectleider, business controller of andere afdelingen. Tevens kom je met verbetervoorstellen en maak je analyses en rapportages om meer inzicht te creëren. Ook bewaak je de correcte administratieve afhandeling van de projecten en alles hieromtrent.

 

Functie eisen

Voor deze functie zijn we op zoek naar een ambitieuze kandidaat. We willen met jou een traject aangaan waarbij we kijken of je de potentie hebt om binnen een jaar door te groeien tot teamleider van de afdeling. Je bent in het bezit van een diploma richting bedrijfseconomie, accountancy of administratie. Je werkt accuraat, klantgericht en zelfstandig, maar je kan ook goed samenwerken. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als geschrift en durft mensen aan te spreken op hun verantwoordelijkheden. Je hebt een proactieve, doelgerichte en resultaatgerichte instelling en bent in staat om een nieuwe omgeving je snel eigen te maken.
 
Overige functie-eisen:
  • HBO/WO diploma richting bedrijfseconomie, accountancy of administratie
  • Sterk analytische vermogen
  • Daadkrachtig en innovatief
  • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden
  • Excellente Excel kennis
  • Ervaring met IFS is een pre
  • Leidinggevende ervaring is een pre
  • Werkervaring in een soortgelijke functie (bijvoorbeeld als projectcontroller) is een pre

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. De functie van medewerker projectbewaking is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Klein Metaal en Techniek.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...