Functie omschrijving

Als (junior) projectmanager ben je verantwoordelijk voor de besturing van individuele en uiteenlopende projecten van een technisch karakter, waarbij meerdere experts in andere disciplines zijn betrokken. Je bent budgetverantwoordelijk en een ervaren projectleider, die meerdere partijen met verschillende belangen weet af te stemmen.
Je begrijpt de klantvraag, bepaalt stakeholders, schakelt van impactanalyse naar procesinrichting en uitvoering/implementatie. Je verlegd frequent je aandacht tussen verschillende projecten. Hierbij heb jij geen HR verantwoordelijkheid.
 

Functie eisen

Het behalen van een resultaat met daarbij de juiste kwaliteit en binnen het budget is een van je sterke punten. Jij bent daarbij gericht op samenwerken en weet mensen te verbinden, maar spreekt mensen ook aan op hun verantwoordelijkheden, zonder dat jij hier de lijnverantwoordelijkheid over hebt. Jij hebt de klantvraag hoog in het vaandel, maar blijft gaan voor het te behalen resultaat. Je weet je staande te houden in een dynamische organisatie. Jij kan snel schakelen, bent stressbestendig en communicatief vaardig. Problemen zie je niet, je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving elke dag weer uit om alleen te gaan voor het beste resultaat.
 
Overige functie-eisen:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Ruime ervaring in project én proces management in een technische omgeving.
  • Projectmanagementvaardigheden en kennis van projectmanagementmethoden (bijv. Prince2)
  • Ervaring met aansturen van in- en externe partijen.
  • Ervaring met complexe ketenplanningen.
  • Ervaring met migratietrajecten is een pré.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Projectmanager I is gewaardeerd naar ervaring in schaal I of J volgens de CAO Klein Metaal en Techniek.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...