Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Recruiter. Op dit moment hebben we te maken met een groot aantal vacatures op uiteenlopende gebieden. Om de dienstverlening aan onze klant op niveau te houden en verder te ontwikkelen zijn we op zoek naar nieuwe collega’s. Help jij ons mee om Allinq verder op te kaart te zetten en mensen te enthousiasmeren om voor ons te komen werken? We zoeken een sterke persoonlijkheid die samen met de business de capaciteitsvraag gaat invullen. We vinden het belangrijk dat je ervaring hebt op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. We dagen je uit die ervaring in te zetten binnen onze organisatie en zo op een creatieve manier nieuwe collega’s aan Allinq te verbinden!
 
Recruiter (32 uur per week)
Standplaats Harderwijk

Als Recruiter ben je verantwoordelijk voor de instroom van nieuwe (flex)medewerkers. Je speelt een belangrijke rol richting de preferred suppliers om samen de capaciteitsvraag zo goed mogelijk in te vullen. Hierbij stuur je op naleving van de kpi’s zoals die in contracten met de leveranciers zijn afgesproken en onderhoud je de relatie met de leveranciers.
Je zorgt voor een continue instroom van (technische) professionals op verschillende niveaus. Je werkt intensief samen met de HR adviseurs en Customer Business line managers. Je coördineert het wervingsproces van het uitzetten van een vacature tot en met de uiteindelijke plaatsing. Om dit voor elkaar te krijgen help je mee in het verder verstevigen van de arbeidsmarktpositie van Allinq.

 

Functie eisen

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau in combinatie met aantoonbare relevante werkervaring op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en het professionaliseren van de werving. Je vindt het een uitdaging om in een continu veranderende en hectische omgeving te werken. Initiatief nemen en creatief zijn in het vinden van de juiste kandidaat is je op het lijf geschreven. Je handelt adequaat en je bent resultaatgericht. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden. En natuurlijk ben je klantgericht en sterk in het opbouwen en onderhouden van relaties.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Recruiter is gewaardeerd in schaal I volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2919,= en een maximaal salaris van € 3487,= per maand op basis van een 38-urige werkweek.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...