Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie zoekt een :
 
QHSE/ KAM-coördinator
Standplaats Harderwijk
 
Werken bij de Allinq Group is werken met hoge, maar ook reële, verwachtingen. Persoonlijk leiderschap zorgt dat onze mensen stevig in de schoenen staan en proactief bijdragen in de eigen ontwikkeling en in die van onze klanten en onze omgeving. Daarvoor wordt veel teruggegeven. Een goede zakelijke waardering én een organisatie gericht op samen. Samen verbinden. Met collega’s die bevlogen zijn in vakmanschap en klantgerichtheid.
 
De Q  van Allinq staat voor Quality.
 
De afdeling QHSSE (Quality, Health, Safety, Security en Environment) vormt een belangrijke schakel binnen onze organisatie. We gaan voor de hoogste kwaliteit en veiligheid om zo de continuïteit van Allinq te borgen. We vormen een multidisciplinair team dat de verschillende business onderdelen gevraagd en ongevraagd voorziet van advies op het gebied van kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu. We beheren relevante (ISO) normen en zetten ons elke dag in voor verbetering.
 
Als QHSE/KAM coördinator adviseer je op bovengenoemde onderwerpen. Je verzamelt en analyseert  daarnaast data uit diverse inspecties/ maakt rapportages en weet die op duidelijke wijze te presenteren. Naar aanleiding van constateringen stel je een plan van aanpak op en borgt de uitvoering. 

 

Functie eisen

Wij zoeken we een collega die vraagstukken goed weet te doorgronden en sterk is in het ‘meekrijgen’ van anderen;  Een collega die goed is in het leggen van verbindingen tussen mensen, maar die ook interesse en kennis heeft op het gebied van de letterlijke verbindingen; kabels en leidingen.
Je bent doelgericht, kunt goed structuur aanbrengen en voortgang behouden.
 
Competenties/overige functie eisen:
  • Je kunt proces- en systematisch denken. Je hebt een analytische blik en je bent in staat om in een waardeketen te denken.
  • Je bent resultaatgericht.
  • Je hebt overtuigingskracht en bent in staat om op verschillende niveaus, (zowel intern als extern) overeenstemming te bereiken over de wijze waarop een kwalitatief goed proces tot stand komt.  
  • MBO of HBO werk- en denkniveau, evt. aangevuld met gerichte trainingen.
  • Een MVK-diploma is een pre maar niet noodzakelijk.
  • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
  • Affiniteit met techniek en procesbesturing en -beschrijving.
  • Ervaring met het werken in (keten)processen en - systemen.
  • Kennis van ISO normen.
  • Kennis van verbetermanagement.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een veelzijdige functie binnen een dynamische organisatie en met veel ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en informele werkomgeving waarbinnen je een grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...