Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een projectleider. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken, aandacht heeft voor zijn team en de samenwerking opzoekt.
 
Projectleider FTTH

Standplaats Harderwijk

Wat ga je doen?
Als Schouw Coördinator FTTH ben je verantwoordelijk voor de risico-inventarisatie van Fiber To The Home projecten. Onder je verantwoordelijkheden vallen zaken als het zorgen voor gebiedsinventarisaties (hoog- en laagbouw) en Risico-inventarisaties civiel (kunstwerken). Verder ben je contactpersoon voor de stakeholders. Dit betreffen onder andere gemeentes, waterschappen, woningcorporaties en vereniging van eigenaren. Je stemt met stakeholders onder andere af voor bijvoorbeeld het plaatsen van POPS, straatwerken, reconstructies hoog- en laagbouw en het aanvragen van de benodigde vergunningen. Verder stuur je de (civiele) schouw aan zowel voor hoog als laagbouw, je checkt op gebruik van juiste documentatie en je bent verantwoordelijk voor het tijdig en volledig opleveren van de risico-inventarisatie en de opleverdocumenten conform de Allinq standaard. Door het grote afbreukrisico coördineer jij op operationeel niveau de werkzaamheden van interne en externe partners, bespreek je de voortgang met de klant(en) en ben je regelmatig op een projectlocatie om de dagelijkse gang van zaken te managen. Hierbij heb je geen HR verantwoordelijkheid. Je draagt echter wel de financiële verantwoordelijkheid voor de offertes van hoogbouw.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Het behalen van een resultaat met daarbij de juiste kwaliteit en binnen het budget is een van je sterke punten. Jij bent daarbij gericht op samenwerken en weet mensen te verbinden/coachen, maar spreekt mensen ook duidelijk aan op hun verantwoordelijkheden, zonder dat jij hier de lijnverantwoordelijkheid over hebt. Jij hebt de klantvraag hoog in het vaandel, maar blijft gaan voor het te behalen resultaat. Je weet je staande te houden in een dynamische organisatie. Jij kan snel schakelen, bent stressbestendig en communicatief vaardig zowel voor de interne als de externe klant. Problemen zie je niet, je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving elke dag weer uit om alleen te gaan voor het beste resultaat.

 
Overige functie-eisen:
  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in projectmanagement in een technische omgeving.
  • Ervaring met technische hoogbouw projecten
  • Ervaring met risicomanagement en omgevingsmanagement
  • Ervaring met aansturen van in- en externe partijen.
  • Ervaring met complexe ketenplanningen.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van risicomanager is gewaardeerd in schaal H volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.667,00 en een maximaal salaris van € 3.366,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.


 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...