Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Functioneel Beheerder. Een enthousiaste persoonlijkheid die samenwerkt, in staat is vooruit te denken en resultaten waarmaakt. Ben jij de nieuwe collega die wij zoeken? Reageer dan op de vacature:
 
Functioneel Beheerder ICT
Standplaats Harderwijk

Functieomschrijving
Binnen Corporate Performance Management, afdeling ICT Apps ben je verantwoordelijk voor het functioneel beheer van onze informatiesystemen. Je bent voor de eindgebruikers het aanspreekpunt voor vragen betreffende functionaliteit en verstoringen en zorgt voor het steeds verder optimaliseren van de functionaliteit. Je handelt incidenten af, draagt zorg voor de juiste rapportages en onderhoudt contacten met de leverancier. Wijzigingsverzoeken vertaal je naar de beste functionele oplossing in het informatiesysteem. Binnen het test-en releaseproces beheer en administreer je de wijzigingsverzoeken en test je de opleveringen. In projecten definieer je de acceptatiecriteria voor het in beheer nemen van gewijzigde en nieuwe applicaties, ben je betrokken bij het testen in OTAP-omgevingen en draag je zorg voor de uiteindelijke in beheer name.
Je maakt deel uit van het functioneel beheer team en werkt nauw samen met collega’s in andere ICT disciplines. Voor de business moet je een volwaardig partner zijn en kunnen adviseren over de functionaliteit en het gebruik van software.

Als functioneel beheerder bij Allinq ben je primair verantwoordelijk voor de beschikbaarheid en continuïteit van het applicatielandschap. Allinq implementeert momenteel IFS, een nieuwe ERP/FSM omgeving. De nadruk binnen de functie ligt in eerste instantie op het uitvoeren van de functionele integratie en regressie testen. Naarmate de implementatie vordert zal functioneel beheer op de afdelingen Finance, Inkoop, Logistiek, HRM of FSM een steeds grotere rol gaan spelen. Naast IFS zijn BizTalk, Sharepoint, Topdesk en Prinsys belangrijke applicaties binnen het landschap.

 

Functie eisen

Je beschikt over een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau. Je doorziet bedrijfsprocessen en weet hoe je applicaties moet inrichten om de organisatie optimaal te ondersteunen. Je bent in staat om storingen binnen en tussen applicaties gestructureerd te analyseren en gericht op te lossen. Je kunt wensen uit de organisatie goed vertalen naar ICT requirements. Je bent resultaatgericht, nauwkeurig, kan goed zelfstandig werken maar zeker ook in teamverband. Daarnaast beschik je over goede contactuele en communicatieve vaardigheden.
Overige functie-eisen:
  • Ervaring met IFS is een meerwaarde
  • Ervaring met functioneel applicatiebeheer is een meerwaarde
  • Kennis van BISL/ITIL
  • Ervaring met testen van software en testmanagement is een meerwaarde

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van functioneel beheerder is gewaardeerd in schaal H/I (afhankelijk van je ervaring) volgens de CAO Klein Metaal en Techniek.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...