Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Engineer HFC incidenten. Een harde werker die pragmatisch kan denken, wil leren door te doen en de samenwerking opzoekt. Ben jij degene die de juiste verbanden weet te leggen en die goed kan plannen en organiseren? Reageer dan op de vacature:
 
Junior Engineer HFC (Coax en glas)  
 
Functieomschrijving
Als Junior Engineer word je opgeleid tot een volwaardig Engineer HFC incidenten of na-aansluiting. Je krijgt verschillende opleidingen aangeboden en zult gekoppeld worden aan een Engineer HFC en/of werkvoorbereider. Hierbij ga je zowel onder begeleiding als zelfstandig engineeringsprojecten oppakken. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de complete engineering van incidenten/na-aansluitingen op coax –en glasvezelnetwerken. Je verzorgt de impact analyse en een uitgewerkte detail oplossing van het incident waarmee de uitvoering wordt aangestuurd. Naast het ontwerpen ben je ook verantwoordelijk voor het schrijven van de juiste werkinstructies en bewaak je de doorlooptijden van de projecten die onder jouw verantwoordelijkheid vallen. Je vraagt vergunningen aan bij overheden en legt gegevens, afspraken en bijzonderheden over de projecten vast in een logboek zodat het inzicht in de voortgang van zijn projecten gewaarborgd is. Consignatiediensten komen sporadisch voor. Je bent dan een week lang van 17:00 – 07:00 uur verantwoordelijk voor de storingen.

 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die bereid is om zich verder te ontwikkelen in de functie van Engineer. Je vindt het leuk om je in te zetten voor het bedrijf, de klant, het team en jezelf. Hierbij spelen duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken een cruciale rol. We verwachten naast een professionele houding dat je kritisch naar je eigen werk en het proces durft te kijken. Er is altijd ruimte voor verbetering. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat.
 
Overige functie-eisen:
•             Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau (technische opleiding);
•             Je beschikt over relevante werkervaring en hebt affiniteit met de techniek;;
•             Ervaring met één van deze systemen: Autocad, Microstation, COCON;
•             Je kan goed overweg met geautomatiseerde systemen en je werkt accuraat;
•             Goede beheersing van de Nederlandse in woord en geschrift;
•             Je bent communicatief vaardig;

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van engineer is gewaardeerd in schaal F volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2273 en een maximaal salaris van €2658 per maand op basis van een 38-urige werkweek.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...