Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een echte doorzetter. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt en in staat is vooruit te denken.
We zoeken een ondernemende persoon die gaat voor kwaliteit. Beschik jij over uitstekende coördinerende en communicatieve vaardigheden en kan je goed presteren onder druk? Solliciteer dan op de functie
 
Engineer Projects en Specials
Standplaats omgeving Barendrecht

Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp en de voorbereiding van uitbreidingen, aanpassingen en migraties aan het netwerk van de klant. Je ontvangt orders vanuit de klant, verzameld informatie uit de Operations Support Systemen van de klant en complementeert deze met fysieke informatie uit site-surveys en verwerkt deze. Je verzorgt het ontwerp van (delen) van het netwerk en bereidt gestructureerd alle informatie voor waarmee de uitvoering wordt aangestuurd.

 

Functie eisen

Je beschikt over MBO+/HBO werk- en denkniveau (technische opleiding). Relevante werkervaring is een pré, en je hebt kennis/ervaring met klantsystemen GEOS, NIM, OSS. Tevens kan je goed overweg met geautomatiseerde systemen en werk je accuraat. Het is een belangrijke pré wanneer je al ervaring hebt met de KPN netwerkstructuren, zowel inside plant (ISP) en outside plant (OSP). Je bent communicatief vaardig, beheerst de Nederlandse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk en bent in het bezit van rijbewijs B.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Engineer is gewaardeerd in schaal H volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.675,00 en een maximaal salaris van € 3.134,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.


 

 

 

 

19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...
11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...