Functie omschrijving

Werken bij Allinq is voor echte doorzetters. Voor ondernemende mensen die gaan voor kwaliteit en resultaat. Ben jij de business analist die de vertaalslag weet te maken vanuit de business naar ICT mogelijkheden? Reageer dan op de vacature:

Business Analist
Standplaats Harderwijk

Wat ga je doen?
De business analist acteert op het grensgebied van business en IT. Je geeft invulling aan de demand kant van de IT organisatie en opereert zowel op tactisch als op operationeel niveau. Je rapporteert hiërarchisch rechtstreeks aan de CIO.
Als business analist ben je verantwoordelijk voor het vertalen van de business requirements naar de ICT mogelijkheden inclusief het opstellen van de bijbehorende business case. Je adviseert de business met betrekking tot innovatie op het gebied van informatietechnologie en de toepassing daarvan in de business processen. Je ontwikkelt (in de lijn met de visie) en onderhoudt (integraal) de toegepaste business rules binnen de ICT systemen. Je vertaalt het informatiemodel naar de informatie behoeften vanuit de business en onderhoudt dit middels het informatieplan. Toetst de business processen en wijzigingen daarin aan het processen model en optimaliseert waar mogelijk. Je Initieert projecten ter verbetering van de functionaliteit van IT diensten in samenwerking met de business en vertaalt de niet-functionele business requirements naar service afspraken en borgt deze in reguliere overleggen.

 

Functie eisen

Voor de functie van business analist zijn wij opzoek naar een professional die werkzaam is op de volgende vier gebieden tussen IT en Business; business consultancy, information analyse, business proces design en business service management. Je acteert zowel op tactisch als operationeel niveau en kan de wensen van de business vertalen naar ICT mogelijkheden. Je kan prioriteiten stellen en je hebt zowel een lange als korte termijn visie. Je bent resultaatgericht-en communicatief vaardig. Hierbij is het essentieel dat de behoefte van de business centraal staat.
 
Overige functie-eisen:
  • HBO + werk en denkniveau
  • Informatie technologie of bedrijfskundige achtergrond
  • Tenminste vijf jaar werkervaring
  • Kennis van de telecom business en affiniteit met IT
  • Abstract kunnen denken
  • Kennis van business processen
  • Communicatief vaardig en gericht op samenwerken

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van business analist is gewaardeerd in schaal J volgens de CAO Klein Metaal en Techniek.

 

 

 

 

11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...
3-12-2018

Trots op nominatie Veluwse Innovatie Prijs

Dat we blijven vernieuwen en innoveren is niet onopgemerkt...