Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Netwerk Operator. Een techneut die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken, resultaten waarmaakt en de samenwerking opzoekt. Ben jij 24/7 beschikbaar? Reageer dan op de vacature:

Netwerk Operator
Standplaats Harderwijk


Als Network Operator bewaak en monitor je het netwerk van onze klanten en analyseer je wat er gebeurt op het netwerk. Je stuurt waar nodig oplospartijen aan. Je werkt hierbij zelfstandig en bent verantwoordelijk voor het tijdig reageren, zorgvuldige analyse en een juiste aansturing. Ook ben je verantwoordelijk voor het registreren en bewaken van uitgezette acties en je zorgt voor adequate vastlegging van de informatie in de logging systemen. Je kunt hierbij snel schakelen en tegelijkertijd het overzicht bewaren.

 

Functie eisen

Voor deze rol zoeken wij een leergierig persoon met affiniteit in ICT en Techniek. Jij zoekt de samenwerking op, bent communicatief vaardig, werkt nauwkeurig en bent klantgericht. Stuurt op operationele continuïteit en op overeengekomen service levels (capaciteits-, beschikbaarheids-, performancenormen). Bepaalt prioriteiten bij (dreigende) dienstverstoringen. Initieert en coördineert te ondernemen acties. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat en deze continue te verbeteren. Je werkt graag in een team dat 24/7 beschikbaar is.
 
Overige functie-eisen:
  • Je beschikt over MBO of HBO werk- en denkniveau.
  • Je kunt snel schakelen zonder het overzicht te verliezen.
  • We verwachten dat je goed overweg kunt met geautomatiseerde systemen en accuraat werkt.
  • Ervaring met IT monitorsystemen is een pré.
  • Ervaring met diverse officepakketten.
  • Kennis van beheermethodieken (ASP, ITIL) is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Netwerk Operator is gewaardeerd in schaal H volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.675,00 en een maximaal salaris van € 3.134,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.
 
 

 

 

 

19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...
11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...