Functie omschrijving

Allinq is de specialist in verbindingstechnologie en is op zoek naar een Senior werkvoorbereider. Sta jij stevig in je schoenen en ben jij iemand die nauwkeurig werkt? Solliciteer dan op de functie van
                                                 
Senior Werkvoorbereider  (40 uur)

Standplaats Harderwijk

Als Senior werkvoorbereider ondersteun je engineers en projectleiders met het voorbereiden van projecten. Je zorgt voor een efficiënte inzet van medewerkers, onderaannemers, middelen en materiaal door een uitstekende voorbereiding van de werkzaamheden in de uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor de bestellingen en coördineert alle bouwwerkzaamheden inclusief de technische oplevering. Je bent degene die zorgt voor aansturing van eigen ploegen en onderaannemers en je bent in staat om in te grijpen wanneer er niet volgens tekening of specificatie wordt gebouwd.
Als senior werkvoorbereider verwachten wij dat je in staat bent om het hele proces te bewaken, je rapporteert aan de projectleider en richt je op de voortgang en kwaliteit van de oplevering.
We zijn op zoek naar een senior werkvoorbereider met een pro actieve houding die door vakmanschap en samenwerking zijn resultaat behaald en daarbij onze klant niet uit het oog verliest.

Functie eisen

Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt ervaring met werkvoorbereiding binnen een technische omgeving. Je bent goed in coördineren en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en bent stressbestendig. We verwachten dat je goed kunt onderhandelen en besluitvaardig kunt zijn. 
Overige functie-eisen:
  • Technisch inzicht is noodzakelijk
  • Kennis van het telecom netwerk is een pre
  • Kennis van MS Office
  • Minimaal 4 jaar ervaring in een soortgelijke functie is wenselijk
  • Teamplayer

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Senior Werkvoorbereider Mobiel is gewaardeerd in schaal H volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft afhankelijk van je ervaring een minimumsalaris van € 2.675,00 en een maximaal salaris van € 3.134,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...
11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...