Functie omschrijving

Een stage bij Allinq is voor nieuwsgierige, leergierige doorzetters. Voor studenten die initiatief nemen en die gaan voor kwaliteit. Ben jij de gemotiveerde kandidaat met lef? Dan nodigen we je uit om te reageren.

Meewerkstage of opdracht Allinq innovation
Standplaats Harderwijk
 
Wat ga je doen?
Je loopt stage bij de afdeling Innovatie op het Bouw & Infrapark. Op de afdeling Innovatie ontwikkelen we nieuwe producten en diensten in het Allinq Lab. Dit kunnen verschillende soorten innovaties zijn, van product tot procesinnovaties. Verschillende innovaties die we de afgelopen jaren hebben uitgevoerd kunnen een bijdrage leveren aan het reduceren van onze milieubelasting. Tot op heden brengen we dit niet in beeld, maar we zouden het wel graag willen weten. Jij gaat voor ons dus een model ontwikkelen dat inzichtelijk maakt wat innovaties daadwerkelijk bijdragen aan de reductie van milieubelasting en je werkt de meest relevante innovaties verder uit.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Je bent een enthousiaste en gemotiveerde HBO student die voor een periode van zes maanden tot een jaar een interessante stageplek zoekt of op zoek is naar een opdracht om voor school je tanden in te zetten. Affiniteit met circulariteit en duurzaamheid is een pré en dit is tevens een onderdeel van je opleiding (minor of major).
 
Functie-eisen:
  • Je volgt een opleiding HBO waarbij circulariteit onderdeel is van de opleiding
  • Je voelt je thuis in een technische omgeving;
  • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je hebt een grote mate van zelfstandigheid;
  • Je hebt affiniteit met innovaties, circulariteit en duurzaamheid.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer uitdagende stage in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Allinq biedt een stagevergoeding van € 450,- per maand.

 

 

 

 

19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...
11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...