Functie omschrijving

Werken bij Allinq is voor echte doorzetters. Voor ondernemende mensen die gaan voor kwaliteit. Beschik jij over uitstekende coördinerende en communicatieve vaardigheden en kan je goed presteren onder druk? Solliciteer dan op de functie:
 
Business Consultant
Standplaats Harderwijk


Wat ga je doen?
Als business consultant word je uitvoerend verantwoordelijk voor het realiseren van de migratie van een IT-syteem, waarbij meerdere experts in andere disciplines zijn betrokken. Je bent een ervaren business consultant, die meerdere partijen met verschillende belangen weet af te stemmen. Je begrijpt de klantvraag, bepaalt stakeholders, schakelt van impactanalyse naar procesinrichting en schakelt moeiteloos over naar hands-on uitvoering/implementatie. Hierbij heb jij geen HR verantwoordelijkheid. Je zult verantwoordelijk zijn voor de uitvoering, de gemaakte planning en hierbij ook informeren en adviseren richting het management. Hiermee creëer jij draagvlak binnen de gehele organisatie voor het nieuwe IT-systeem.


 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Het behalen van een resultaat met daarbij de juiste kwaliteit en binnen een afgesproken tijd is een van je sterke punten. Jij bent daarbij gericht op samenwerken en weet mensen te verbinden, maar spreekt mensen ook aan op hun verantwoordelijkheden, zonder dat jij hier de lijnverantwoordelijkheid over hebt. Jij hebt de klantvraag hoog in het vaandel, maar blijft gaan voor het te behalen resultaat. Je weet je staande te houden in een dynamische organisatie. Jij kan snel schakelen, bent stressbestendig en communicatief vaardig. Problemen zie je niet, je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving elke dag weer uit om alleen te gaan voor het beste resultaat.
 
Overige functie-eisen:
  • Hbo- of wo-werk en –denkniveau
  • Minimaal 5 jaar werkervaring
  • Naast een analytisch en aansturend karakter toon je eigenaarschap en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden waarbij je gemakkelijk schakelt tussen strategische vragenstukken en de operationele uitvoering
  • Ruime ervaring in project én proces management in een technische omgeving.
  • Projectmanagementvaardigheden en kennis van projectmanagementmethoden (bijv. Prince2)
  • Ervaring met aansturen van in- en externe partijen.
  • Ervaring met complexe ketenplanningen.
  • Ervaring met migratietrajecten is een pré.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Business Consultant is gewaardeerd in schaal J volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 3.233,00 en een maximaal salaris van € 3.919,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.


 

 

 

 

19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...
11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...