Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een:

IT Network Engineer 
Standplaats Harderwijk
 
Onze IT afdeling bestaat uit een development-, een functioneel beheer- en een infrastructuur beheer team. Als IT infra engineer maak je deel uit van het infrastructuur beheer team. Vanuit dit team van 8 medewerkers worden de IT werkplekken, mobiele- en vaste telefonie, het serverpark en de netwerk infrastructuur beheerd.
Onze infrastructuur vormt de basis voor onze bedrijfsapplicaties en is gebaseerd op Microsoft technologie. De mobiele telefonie omgeving is overwegend Android met een klein aantal IOS devices.
We bieden onze IT dienstverlening aan vanuit een eigen datacenter, maar maken daarnaast steeds meer gebruik van Microsoft Azure en Office 365.
Voor telefonie zitten we in de overgang van een eigen Alcatel telefooncentrale naar een Cloud VOIP omgeving (KPN Storm).
De IT Infra Engineers beschikken elk over één of meerdere specialisaties. Jouw rol zal een allround rol worden. Daarnaast krijg je ook te maken met de andere voorkomende technologieën die vanuit het team worden beheerd. Denk hierbij aan Windows werkplekken, Windows servers, Citrix, RES, VMWare, Azure/ Office 365, netwerken en het installeren en beheren van software.
 
Het infrastructuur beheer team werkt nauw samen met de 1ste lijn IT helpdesk. Als IT Infra Engineer zal je met enige regelmaat ook diensten draaien op de 1ste lijn, waarvan de openingstijden lopen van 7:30 tot 17:00 uur.
 Je bent bereid om 24/7 diensten te draaien, wat betekent dat je buiten de reguliere kantooruren en in weekenden telefonisch stand-by bent voor calamiteiten.


 

Functie eisen

Je bent een IT allrounder met aantoonbare kennis van Microsoft omgevingen.
Je beschikt over goede sociale- en communicatieve vaardigheden en je bent een waardige gesprekspartner voor leveranciers en onze eindgebruikers.
Je weet om te gaan met werkdruk en vindt het geen probleem om flexibel om te gaan met de werktijden.
We verwachten van jou dat je op de hoogte van IT- en telefonie-ontwikkelingen bent.
Daarnaast weet je vragen van eindgebruikers te vertalen in een technische oplossing en kan je deze oplossing ook implementeren en beheren.
Tenslotte ben je bereid om je kennis te delen met je collega’s.
  • Minimaal een afgeronde MBO niveau 4 opleiding
  • Aantoonbare ervaring met het beheren met Microsoft omgevingen, Azure, Office 365
  • Ervaring in het beheer van Citrix/RES/VMWare omgevingen
  • Ervaring met een centraal ticket systeem (vb. Topdesk)

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van IT Network Engineer is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van €2467,- en een maximaal salaris van €2849,-  per maand op basis van een 38-urige werkweek.
 

 

 

 

19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...
11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...