Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een werkvoorbereider FttH. Een enthousiaste en sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt en in staat is mee te denken. Ben jij iemand die zijn resultaten waarmaakt en aandacht heeft voor zijn team, maar ook graag de samenwerking opzoekt? Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Werkvoorbereider FttH
Standplaats Harderwijk


Wat ga je doen?
Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden en compleet maken van digitale werkmappen voor de voorschouw en uitvoering. Je ondersteunt de engineeringafdeling met hand en spandiensten en zorgt voor een optimale voorbereiding van werkzaamheden om de uitvoering efficiënt te laten verlopen. Je houdt je in de werkvoorbereiding bezig met het verzamelen van informatie, Klickmeldingen, moormeldingen en vergunning aanvragen bij de diverse stakeholders. Verder zal je de informatie van het aangeleverde ontwerp en het site survey verslag toetsen aan de bouwvoorschriften van onze klant. Je assisteert daarnaast het team op diverse werkzaamheden en taken.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en hebt ervaring met werkvoorbereiding binnen een technische omgeving. Je bent goed in coördineren en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en bent stressbestendig. Je bent flexibel en kunt goed multitasken.
 
Overige functie-eisen:
  • Technisch inzicht is noodzakelijk;
  • Kennis van FttH proces is een Pré;
  • Kennis van MS Office en bekend met KIM en servicecenter 3 is een pre;
  • Geen 8 tot 5 mentaliteit;

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Werkvoorbereider is gewaardeerd in schaal G volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.467,00 en een maximaal salaris van € 2.849,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.


 

 

 

 

19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...
11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...