Functie omschrijving

Werken bij Allinq is voor echte doorzetters. Voor ondernemende mensen die gaan voor kwaliteit. Beschik jij over uitstekende coördinerende en communicatieve vaardigheden en kan je goed presteren onder druk? Solliciteer dan op de functie:
 
Projectmanager E|B|W
Standplaats Harderwijk

 
Wat ga je doen?
Als onderdeel van complexe migraties van telecom infrastructuren in- en rond technische gebouwen van onze klant KPN ben je als projectmanager E|B|W verantwoordelijk voor de besturing en uitvoering  van elektrotechnische, werktuigbouwkundige en bouwkundige projecten binnen deze technische gebouwen, met focus op techniek, budget en kwaliteit. Decommissioning en demontage van (delen) van een gebouw behoort ook tot één van je verantwoordelijkheden.
 
In de planvormingsfase vertaal jij het programma van eisen naar een uitvraag in de markt, je stemt af met de technische beheerders, toetst ontwerpuitgangspunten aan geldende regelgeving, borgt de benodigde vergunningen, etc. De uitvoering wordt door jou begeleid en je bewaakt de voortgang zowel operationeel als financieel. Je bent in het gehele traject het primaire aanspreekpunt voor het E|B|W project en stemt af met de overall verantwoordelijke projectmanager over de voortgang van het project.
Je hebt de competentie om een vruchtbare relatie op te bouwen en deze te onderhouden met opdrachtgevers, leveranciers en partners.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Het behalen van een resultaat met daarbij de juiste kwaliteit en binnen het budget is een van je sterke punten. Jij bent daarbij gericht op samenwerken en weet mensen te verbinden, maar spreekt mensen ook aan op hun verantwoordelijkheden, zonder dat jij hier de lijnverantwoordelijkheid over hebt. Jij hebt de klantvraag hoog in het vaandel, maar blijft gaan voor het te behalen resultaat. Je weet je staande te houden in een dynamische organisatie. Jij kan snel schakelen, bent stressbestendig en communicatief vaardig. Problemen zie je niet, je denkt in mogelijkheden en oplossingen. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving elke dag weer uit om alleen te gaan voor het beste resultaat.
 
Overige functie-eisen:
  • Ruime ervaring met E|B|W projecten is een vereiste.
  • HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar ervaring in projectmanagement in een technische omgeving.
  • Sterk ontwikkelde projectmanagementvaardigheden en kennis van projectmanagementmethoden (bijv. Prince2)
  • Ervaring met aansturen van in- en externe partijen.
  • Ervaring met complexe ketenplanningen.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Projectmanager is gewaardeerd in schaal J volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 3.233,00 en een maximaal salaris van € 3.919,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...
11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...