Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie, is op zoek naar een Planner/Werkvoorbereider. Een techneut die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken en de samenwerking opzoekt. Ben jij een teamplayer met oog voor detail? Solliciteer dan op de functie:

Planner/Werkvoorbereider
Standplaats omgeving Harderwijk


Wat ga je doen?
Als Planner/werkvoorbereider ondersteun je Engineers en Projectleiders in een projectteam met het voorbereiden en plannen van projecten. Je zorgt voor een efficiënte inzet van medewerkers, onderaannemers, middelen en materiaal door een uitstekende voorbereiding en planning van de werkzaamheden in de uitvoering. Je houdt je bezig met het plannen van resources (mensen, materiaal, equipment), bereidt bestellingen voor en assisteert tijdens installatie en commissionings werkzaamheden inclusief de technische oplevering. Daarnaast ondersteun je in het bewaken van het proces en rapporteer je over de voortgang en de kwaliteit van de oplevering.

We zijn op zoek naar een Planner/werkvoorbereider met een proactieve houding die door vakmanschap en samenwerking zijn resultaat behaald en daarbij onze klant niet uit het oog verliest. Door de unieke combinatie van de rollen Werkvoorbereider en Planner speel je een cruciale rol in de uitrol van het nieuwste transmissienetwerk van onze klant.

 

Functie eisen

Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt ervaring met werkvoorbereiding binnen een technische omgeving. Je bent goed in coördineren en hebt goede communicatieve vaardigheden. Je weet hoofd- en bijzaken van elkaar te onderscheiden en bent stressbestendig. We verwachten dat je goed kunt onderhandelen en besluitvaardig kunt zijn. 

Overige functie-eisen   

  • Technisch inzicht is zeer gewenst;
  • Kennis (transmissie)netwerk is een pré;
  • Je hebt kennis van MS Office;
  • Het hebben van vier jaar ervaring in een soorgelijke functie is wenselijk;
  • Je bent een teamplayer.

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Planner/werkvoorbereider is gewaardeerd in schaal H volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.675,00 en een maximaal salaris van € 3.134,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...
11-12-2018

Living Lab voor het SOMA College

In samenwerking met ketenpartijen in de infra en...