Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Glasvezellasser. Een techneut die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken en samenwerking opzoekt. Ben jij een teamplayer met oog voor detail? Solliciteer dan op de functie:

Glasvezellasser in het mobiele netwerk (40 uur)

 

Wat ga je doen?
Voor de optimalisatie van het Mobiele netwerk van onze klant (bouwen 4G en voorbereiden voor 5G), ga jij als Glasvezellasser een nieuw type kabel in het mobiele netwerk monteren en lassen (dus in/bij masten en op daken). Vanaf de antenne wordt de kabel met aansluit box naar de centrale apparatuur kast gemonteerd, daar moet de kabel afgelast worden (3 x 24 lassen). De werkzaamheden vinden voornamelijk overdag plaats, maar soms vragen wij wel flexibiliteit om een klus te kunnen afmaken.
Taken van de glasvezellasser zijn o.a. het uitvoeren van laswerkzaamheden van 3 kabels á 24 lassen. Verder voer je alle voorkomende werkzaamheden uit die nodig zijn om een klantaansluiting te kunnen lassen en het in dienst stellen van de verbinding.


 

Functie eisen

Je beschikt over een afgeronde (V)MBO-opleiding het liefst richting (elektro)techniek.
Je bent flexibel, werkt nauwkeurig en bent klantgericht. Daarnaast ben je bereid om relevante opleidingen en cursussen te volgen. Ervaring met glas lassen is een must en je bent niet bang om te werken op hoogte! Voor deze functie is het belangrijk dat je nauwkeurig bent en bereid bent soms wat langer te werken omdat het werk dan af is!
Je ben in staat zelfstandig te werken, maar je kunt ook in teamverband snel je draai vinden. Je kunt jezelf hierin enorm ontwikkelen en er zijn derhalve ook doorgroei mogelijkheden. Je bent in het bezit van rijbewijs B(E).

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van glasvezellasser is gewaardeerd in schaal G of H afhankelijk van je ervaring, volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.467,- en een maximaal salaris van € 3.134, - per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...