Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Medewerker Technisch Beheer voor de afdeling  PoP-Beheer.

Ben jij een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken, resultaten waarmaakt en de samenwerking opzoekt.
Ben jij degene die vak- en maatwerk wil leveren en streeft naar de beste kwaliteit? Reageer dan op de vacature:
 
Medewerker Technisch Beheer
Standplaats Harderwijk
             
Wat ga je doen?
Als Medewerker Technisch Beheer, bewaak je volgens planning de beschikbaarheid, performance en continuïteit van de toegewezen dienst/systeem/netwerk door (real-time) beheer. Dit doe je in het KPN-netwerk. Je maakt gebruik van technische documentatie en/of specificaties. Dit betreft een stabiele, overzichtelijke, technische omgeving. Je voert standaard beheerstaken uit volgens protocol, analyseert storingen/incidenten en zorgt voor technische oplossing (1e lijns). Daarnaast voer je eenvoudige technische wijzigingen uit, rapporteert over performance en signaleert knelpunten.

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die eigenaarschap toont. Je wilt het beste voor het bedrijf, de klant, het team en jezelf. Hierbij spelen duidelijke communicatie en het nakomen van afspraken een cruciale rol. We verwachten een professionele houding waarbij het belangrijk is dat je positief kritisch bent. Er is altijd ruimte voor verbetering. Door jouw focus op kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat.
 
  • Je beschikt over MBO-4/HAVO werk- en denkniveau (technische opleiding); voorkeur elektro/energietechniek;
  • Je beschikt bij voorkeur over 3 jaar relevante werkervaring;
  • Kennis van (glasvezel) infranetwerken;
  • Begrippen als Site Survey, AEOS (beheer) VKU (vrije koeling unit),UPS  zijn voor jou niet onbekend;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je bent beschikbaar voor de waakdienst 24/7;
  • Je bent communicatief vaardig en in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent woonachtig in het noorden  van het land.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van medewerker technisch beheerder is gewaardeerd in schaal F volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2280,00 en een maximaal salaris van € 2666,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...