Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een  Senior Inkoper onderaannemerij! Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt en in staat is vooruit te denken. Ben jij resultaatgericht en ben je iemand die de samenwerking opzoekt en uitdaging durft aan te gaan? Dan zijn wij op zoek naar jou. Reageer dan op de functie
 
Senior Inkoper aannemerij
Standplaats Harderwijk


Wat ga je doen?
Als senior inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoopcategorie onderaannemerij en de spil van crossfunctionele inkoopteams. Je levert een actieve bijdrage aan het optimaliseren van het inkoopbeleid. De scherpe inkoopafspraken zijn het resultaat van het goed volgen van marktontwikkelingen, vanuit een TCO denken gespecificeerde behoefte en een onderhandelaarsmentaliteit. Je sluit (mantel)overeenkomsten af en volgt de performance van de onderaannemer. Daarnaast houd je je bezig met het wegzetten van de projecten en ben je voortdurend op zoek naar besparingsmogelijkheden en kwaliteitsverbeteringen.
 

Functie eisen

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een professional met 5 jaar relevante werkervaring op HBO werk- en denkniveau. Daarnaast ben je in het bezit van aanvullende inkoopopleidingen (bv. Nevi).  Je hebt een goed ontwikkeld procesmatig en analytisch vermogen en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.
Je houding is pro-actief en resultaatgericht en je bent een ervaren onderhandelaar.
Tot slot heb je affiniteit met onze branche en ervaring met veranderingstrajecten.


 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Senior Inkoper Onder aannemerij is gewaardeerd in schaal K volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 3.719,00 en een maximaal salaris van € 5.313,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...