Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Projectmedewerker. Een sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt en de samenwerking opzoekt. Ben jij klantgericht en weet jij je staande te houden in een snel veranderende organisatie? Solliciteer dan op de functie:

Projectmedewerker
Standplaats Harderwijk

 
Wat ga je doen?
Op de afdeling Beheer & Assurance zijn wij verantwoordelijk voor alle storingen, na- aansluitingen en kabelschades binnen het Fiber to the Home netwerk van KPN in Noord-Nederland. Als Projectmedewerker ben je verantwoordelijk voor de tijdige uitvoering van de (klant-)afspraken binnen het werkpakket. Je bewaakt en stuurt hierbij indien nodig onze aannemers bij op planning, uitvoering en gemaakte afspraken. Tevens controleer je de realisatie van een glasvezelaansluiting/storing en leg je eventueel meerwerk vast. Je hebt hierbij regelmatig contact met de aannemers, klanten en medewerkers van de opdrachtgever. Je werkt doorgaans volgens vaste werkpatronen.

 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Je bent communicatief sterk, toont inlevingsvermogen ten aanzien van de klant en je beschikt over technische kennis in het FttH werkveld. Je hebt daardoor goed zicht op de planning en uitvoerende werkzaamheden. Je weet de aannemers op een positieve manier te bewegen en bij te sturen binnen de contractafspraken. Je bent een echte teamplayer met een proactieve houding en je toont initiatief.
  
Overige functie-eisen
•             Je beschikt over een afgeronde MBO-4 niveau opleiding;
•             Je beschikt over technische kennis binnen het FttH werkveld;
•             Je bent kwaliteitsgericht, klantgerichtheid en je kunt goed functioneren in een team;
•             Je bent betrokken, proactief en gemotiveerd;
•             Je bent stressbestendig en pragmatisch ingesteld;
•             Je bent flexibel en hebt geen “9 tot 5” mentaliteit.

 

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?
De functie van projectmedewerker is gewaardeerd in schaal F volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.280,00 en een maximaal salaris van € 2.666,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...