Functie omschrijving

Allinq is voor het bedrijfsonderdeel HFC op zoek naar een:
 
Planner (fulltime)

Standplaats Harderwijk
 
De functie
Planners spelen een centrale en cruciale rol binnen de afdeling HFC. Een goede planner is in staat om de juiste balans te vinden tussen de belangen van de klant, organisatie én van de medewerkers. Binnen deze functie ben je werkzaam voor meerdere klanten. Je maakt korte tot middellange termijn planningen voor de uitvoering, je bewaakt de voortgang van de toegewezen contractgebieden en je stelt een inzetschema op voor ongeveer 8 monteurs. Een heldere communicatie tussen alle partijen is van cruciaal belang. Naast het plannen houd je je ook bezig met de vakantieplanning, ziekmeldingen en verlofaanvragen van hele afdeling. Dit bij elkaar zorgt ervoor dat geen dag hetzelfde is.

 

Functie eisen

Om hier invulling aan te geven zijn communicatieve vaardigheden, inzicht en snel kunnen schakelen het talent van de planner. Je regelt zelf de indeling van je werk, rekening houdend met prioriteiten of afspraken. Je bereidt, binnen vastgestelde richtlijnen, zelfstandig de planning voor. Je overlegt met de leiding en eventueel met de klant. Je kunt goed overweg met geautomatiseerde systemen. Verder heb je ook aandacht voor kwaliteit en krijgt dingen graag voor elkaar. Je bent stressbestendig, flexibel, accuraat en neemt graag initiatief. Je bent in staat het overzicht te bewaren in een dynamische en hectische omgeving.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt.
De functie van planner is gewaardeerd in schaal F volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.280,00 en een maximaal salaris van € 2.666,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend- en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert, word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...