Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een Monteur Glasvezel Totaal . Een techneut die nauwkeurig werkt en houdt van zijn vak!
 
Monteur Glasvezel totaal
Standplaats Harderwijk, werken vanuit huis naar locatie

 

Als HFC glasvezelmonteur lees en interpreteer je tekeningen en technische netwerkdocumentatie. Je brengt inpandig glasvezelbekabeling aan en je monteert diverse soorten connectoren. Verder maak je fusielassen en na-aansluitingen. Je houdt je bezig met het verrichten van OTDR metingen en het beoordelen daarvan. Je bent verantwoordelijk voorr het opleveren van de technische gegevens en voor het monteren en onderhouden van glasvezel netwerken. Het monteren van glasvezel binnen Fiber to the Home projecten behoren ook tot je werkzaamheden.


 

Functie eisen

Voor onze afdeling HFC zijn wij op zoek naar een monteur Glasvezel Totaal. In deze functie moet je ook bereid zijn om minimaal 40 uren per week te werken volgens een vast rooster in avond- en weekenddiensten.  
Enige kennis van glasvezeltechniek is een pré. Of je bent in het bezit van meerdere certificaten hiervoor. Je opdrachten worden ingepland via een plansysteem waarbij van jou verwacht wordt dat je deze afrondt binnen de gestelde termijnen. Als je hierin voor- of uitloopt wordt van jou verwacht dat je dit tijdig aangeeft. Je zoekt de samenwerking op, bent communicatief zeer vaardig en werkt nauwkeurig. Dit laat je zien door de wensen en behoeften van de (interne) klant te onderzoeken en hierop in te spelen. Je geeft hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid. Doordat je hoge eisen stelt aan de kwaliteit aan je eigen werk en dat van anderen, daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 
Overige functie-eisen:
  • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau 4
  • Je hebt affiniteit met de Telecom en de techniek
  • Je bent klantgericht en een echte doorzetter
  • Rijbewijs B en bij voorkeur E
  • Basiskennis glasvezel
  • SECT 1B en 1C Glas is een pré
  • Clean ESD
  • VCA certificaat

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van ….. is gewaardeerd in schaal ?? volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van ?? en een maximaal salaris van ?? per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...