Functie omschrijving

Werken bij Allinq is voor echte doorzetters. Voor ondernemende mensen die gaan voor kwaliteit. Beschik jij over uitstekende coördinerende en communicatieve vaardigheden en kan je goed presteren onder druk? Solliciteer dan op de functie:
 
Monteur HFC Glasvezeltechniek
Standplaats Harderwijk


Als HFC Glasvezelmonteur ben je verantwoordelijk voor het maken van de glasvezelverbinding voor zowel onze zakelijk als particulier klant en hiervan de onvoorziene storingen in op te lossen. Door het aanleggen van de glasvezelverbinding maak jij het voor consumenten mogelijk om gebruik te maken van een televisie, telefonie en internet verbinding. Als Glasvezelmonteur ben je samen met collega’s verantwoordelijk voor de aanleg van klantaansluitingen op het CIF en Ziggo netwerk. De werkzaamheden vinden voornamelijk overdag plaats, maar kunnen eventueel door overnames ook in de avond- en weekenduren plaatsvinden. Taken van de glasvezellasser zijn o.a. het uitvoeren van laswerkzaamheden. Verder voer je alle voorkomende werkzaamheden uit die nodig zijn om een klantaansluiting te kunnen lassen, zoals het graven, het plaatsen van handholes, het koppelen van buizen, leggen van bekabeling en het in dienst stellen van de verbinding.


 

Functie eisen

Voor onze afdeling HFC zijn wij op zoek naar een zelfstandige glasvezelmonteur enige kennis van coaxnetwerken is een pré. Je opdrachten worden ingepland via een plansysteem waarbij van jou verwacht wordt dat je deze afrondt binnen de gestelde termijnen. Als je hierin voor-of uitloopt wordt van jou verwacht dat je dit tijdig managet. Je beschikt over MBO werk- en denkniveau. Je zoekt de samenwerking op, bent communicatief zeer vaardig en werkt nauwkeurig. Je bent daarnaast klantgericht. Dit laat je zien door de wensen en behoeften van de (interne) klant te onderzoeken en hierop in te spelen. Je geeft hoge prioriteit aan servicebereidheid en klanttevredenheid. Doordat je hoge eisen stelt aan de kwaliteit aan je eigen werk en dat van anderen, daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat. Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift. En je bent in het bezit van een rijbewijs B.
 
Overige functie-eisen:
  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je hebt affiniteit met de Telecom en de techniek
  • Je bent klantgericht en een echte doorzetter
  • Basiskennis glasvezel
  • SECT 1B en 1C Glas.
  • Kennis van coaxnetwerken is een pré
  • Clean ESD Ziggo
  • VCA certificaat

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben. 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...