Functie omschrijving

Werken bij Allinq is voor echte doorzetters. Voor ondernemende mensen die gaan voor kwaliteit. Beschik jij over uitstekende coördinerende en communicatieve vaardigheden en kan je goed presteren onder druk? Solliciteer dan op de functie:

Uitvoerder VodafoneZiggo
Standplaats Harderwijk/Projectlocatie


Wat ga je doen?
Voor onze afdeling HFC zijn wij op zoek naar een Uitvoerder. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van onderaannemers. Je bewaakt de kwaliteit en de voortgang van de uitvoering en neemt beslissingen bij verstoringen in overleg met de opdrachtgever. Je voert kwaliteitscontroles en werkplekinspecties uit. Eventueel meer/minderwerk meld je schriftelijk aan de projectleider. Tijdens de uitvoering ben jij aanspreekpunt voor alle betrokkenen en onderhoud je nauw contact met betrokkenen zoals de planner, projectleider, teamleider en opdrachtgever. Neemt actief deel aan weekstarts en teammetingen en verzorgt hiervan de vastlegging. Tevens lever je een actieve bijdrage in het verbeteren van de processen en dien je verbetervoorstellen in.
 

Functie eisen

Wat vragen wij?
Je beschikt over MBO+ werk- en denkniveau en hebt meerdere jaren ervaring als Uitvoerder en bij voorkeur met de aanleg en mutatie van ondergrondse netwerken. Je hebt kennis van coaxnetwerken en glasvezel. Verder beschik je over uitstekende coördinerende en communicatieve vaardigheden en je kunt goed onderhandelen. Je hebt een groot oplossend vermogen en je bent resultaatgericht; je verliest de kwaliteit van het werk en de (financiële) resultaten niet uit het oog. Je bent ook bereid om buiten kantoortijden de onderaannemer te begeleiden. Je hebt uitstekende kennis en ervaring in het werken met geautomatiseerde systemen.
 
Verder ben je flexibel, creatief en communicatief sterk. Je staat voor kwaliteit en bent resultaatgericht. Je bent sterk in relatiebeheer.
 
Overige functie-eisen:
  • VCA VOL certificaat of bereid deze te halen
  • Je bent in het bezit van Rijbewijs B
  • MBO+ werk- en denkniveau
  • 1-3 jaar werkervaring als Uitvoerder
  • Kennis van coax /glasvezel netwerken
  • Je kan sturen op kwaliteit en oplevering
  • Je kan goed relaties opbouwen en onderhouden met klant en onderaannemer
     

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie van Uitvoerder is gewaardeerd in schaal H volgens de CAO Klein Metaal en Techniek. De functie heeft een minimumsalaris van € 2.675,00 en een maximaal salaris van € 3.134,00 per maand op basis van een 38-urige werkweek.
Wij werken binnen Allinq met verschillende uitzend en detacheringsbureaus. Wanneer je rechtstreeks bij ons solliciteert word je ondergebracht bij een van deze partijen met wie wij een partnerschap hebben.


 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...