Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een test & release coördinator ICT. Een senior sterke persoonlijkheid die nauwkeurig werkt, in staat is vooruit te denken en resultaten waarmaakt. Ben jij de test & release coördinator die wij zoeken? Reageer dan op de vacature:
 
Test & release coördinator ICT
Standplaats Harderwijk

Functieomschrijving
Binnen Corporate Performance Management, afdeling ICT Apps ben je als test & release coördinator verantwoordelijk voor het bepalen van de test en release strategie. Je helpt bij het opzetten van testscenario’s en testplannen en stemt met de project en lijnmanager de testplanning af. Je zorgt samen met de functioneel beheerders en de diverse werkgroepen dat de afgesproken tests uitgevoerd worden en dat de bevindingen opgelost worden. Hierbij zal je ook participeren in de testuitvoering. Je stelt samen met de business de release kalender op en bent verantwoordelijk voor de uitvoer en communicatie rondom de releases. Je voert regie over de ontwikkel-, test- en acceptatieomgeving en draagt zorg voor de juiste versies in deze omgevingen. Allinq implementeert een nieuwe ERP/FSM omgeving. Tijdens deze implementatie ligt de nadruk op testen en releases ten behoeve van de nieuwe functionaliteit en nieuwe bedrijfsonderdelen. Na deze implementatie ligt de nadruk op testen en releases ten behoeve van continuïteit. Hierbij willen we de testen zoveel mogelijk automatiseren (o.a. gebruik ClickLearn tool)

 

Functie eisen

Voor de functie van test en release coördinator zijn wij op zoek naar een professional die praktisch is ingesteld, communicatief vaardig en overtuigend is om het test en release management te implementeren. Je bent analytisch ingesteld en weet de planning van de test en de releasemomenten goed op elkaar af te stemmen. Je bent gericht op het behalen van een gemeenschappelijk doel met of via anderen op de lange termijn. Hierbij is het essentieel dat de behoefte van de business centraal staat. Daarnaast ben je een echte teamspeler en communicatief vaardig. Je bent energiek, proactief en stressbestendig. In deze functie ben je ongeveer één vrijdag in de maand verantwoordelijk voor een maintenance window van 20:00 -24:00.
 
Overige functie-eisen:
  • Ruime ervaring met testen van software en testmanagement
  • Ruime ervaring met het testen van interfaces
  • Ruime ervaring met release management
  • Kennis van ITIL
  • Ervaring met het opzetten van een professionele testomgeving, planning en organisatie
  • Ervaring met het opstellen van de teststrategie en bijbehorende testplannen/scenario’s
  • Ervaring met grote complexe ERP implementaties
  • Ervaring met IFS is een meerwaarde
  • Ervaring met Testersuite is een meerwaarde
  • HBO of vergelijkbaar opleidingsniveau

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Allinq biedt een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...