Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie, is op zoek naar starters die het engineeringsvak willen leren. Werken bij Allinq is voor echte doorzetters. Voor ondernemende mensen die gaan voor kwaliteit. Ben jij de bevlogen en gedreven starter en heb jij affiniteit met de techniek? Ben jij de engineer van de toekomst? Reageer dan op de vacature:
 

Functieomschrijving
Wij zoeken voor verschillende afdelingen binnen onze organisatie (Best, Harderwijk,) kandidaten voor een startersfunctie als engineer. Voor deze functie bieden wij een opleidingstraject die je zal doorlopen. Het lesprogramma is zo opgesteld, dat je in eerste instantie de basisprincipes leert van telecom en netwerkstructuren. Het betreft een intensief programma waarin je onderwijs krijgt vanuit Allinq, mee de praktijk in gaat en werkt aan zelfstudie opdrachten. Na het afronden van de eerste fase ga je zelf engineeringsprojecten uitvoeren. In het begin zijn dit kleine projecten, maar gedurende de weken worden deze steeds complexer. Aan het eind van het traject ben jij in staat om geheel zelfstandig een engineeringsproject uit te voeren, van orderintake tot naregistratie.
Werkzaamheden waar je aan kan denken zijn het verzamelen van technische netwerkgegevens, het maken van een juiste kostencalculatie en het bewaken van de doorlooptijden. Je verzorgt het ontwerp van het netwerk (inlezen, aanpassen, en genereren van werktekeningen). Je verwerkt alle informatie volgens de juiste processen en werkinstructie in de klantsystemen zodat de productie het project feilloos kan uitvoeren. 

Functie eisen

Jij zoekt de samenwerking op en bent communicatief zeer vaardig. Je bent proactief en hebt een hoge mate van zelfstandigheid. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en werkt nauwkeurig, ook wanneer je onder drukt staat. Je bent een echte doorzetter en zeer gemotiveerd om het engineering vak je eigen maken. Door jouw focus op klant en kwaliteit daag jij jezelf en jouw omgeving uit elke dag weer te gaan voor het beste resultaat.


Overige functie-eisen

  •  Je beschikt minimaal over een HAVO natuur & techniek, een bouwkunde diploma MBO niveau 3 of 4, of een technische MBO diploma niveau 3 of 4;
  • Je hebt een technisch inzicht;
  • Je vindt het leuk om ontwerp tekeningen te maken;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Je bent leergierig en een echte doorzetter.
Je hoeft geen ervaring te hebben binnen de telecomsector, uiteraard heb je wel affiniteit met IT.
 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wie bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Allinq biedt een marktconform en goede secundaire arbeidsvoorwaarden passend bij de functie.

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...