Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een BBL'er IT Servicedesk medewerker. Iemand die wil leren, in staat is vooruit te denken en resultaten waarmaakt. Ben jij de gedreven servicedesk medewerker die wij zoeken? Reageer dan op de vacature:
 
IT Servicedesk medewerker (BBL werkplek)
Standplaats Harderwijk


Jij bent verantwoordelijk voor een correcte afhandeling van allerhande IT-problemen en meldingen. Je vraagt goed door, om zo tot de kern van een issue te komen. Je beoordeelt de calls op complexiteit en biedt eerstelijns ondersteuning. De complexe calls geef je door aan de tweedelijn. Daarnaast signaleer je knelpunten en afwijkingen en meldt deze bij de desbetreffende verantwoordelijke.

 

Functie eisen

Om deze functie goed te kunnen vervullen zijn er een aantal aspecten van belang; het gaat immers om service verlenen.
Je volgt een MBO-opleiding richting ICT-beheer (niveau 3 of 4) . Je bent servicegericht, betrouwbaar, hulpvaardig en bij jou geldt afspraak is afspraak. Ook denk je in oplossingen en ben je geduldig. Je kunt goed doorvragen totdat je precies weet wat het probleem is. Je werkt secuur en bent in staat procesmatig te werken. Daarnaast beschikt je over goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden. Je kunt omgaan met verantwoordelijkheden en zelfstandig werken. Je vindt het prettig om in een team te werken en hebt geen 9 tot 5 mentaliteit.

 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht. Wij geloven dat onze mensen het verschil kunnen maken! Daarom investeren we ook graag in jou. Wij bieden je een zeer uitdagende BBL werkplek in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt.

Wanneer je goed laat zien wat je kan, is er zelfs na je BBL opleiding veel mogelijk binnen Allinq.
Voor vragen kun je het beste contact opnemen met de afdeling recruitment op telefoonnummer 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je cv met jouw motivatie via de website.

 

 

 

 

23-1-2019

Allinq Sponsort WV de IJsselstreek

Maandag 21 januari heeft Allinq een mooie sponsorovereenkomst...
19-12-2018

Allinq ondertekent Circulair Manifest

Allinq heeft het ‘Circulair manifest’...