Functie omschrijving

Allinq, internationaal specialist in verbindingstechnologie is op zoek naar een ervaren en enthousiaste Communicatieadviseur. Een adviseur die voor Allinq de (marketing-) en communicatiestrategie naar een hoger plan tilt en deze weet te vertalen naar een concrete aanpak.

Communicatieadviseur (24 - 32 uur)
Standplaats Harderwijk


Denken in mogelijkheden, creativiteit, nieuwe kansen benutten en waar nodig het gewoon eens anders doen. Daarbij verlies je klantgerichtheid en verbinding met de organisatie niet uit het oog. Sterker nog, je helpt elke dag om deze verder uit te dragen! Welke ervaren communicatieadviseur geeft meer inhoud aan een heldere vormgeving en uitvoering van de marketing- en communicatiestrategie in een bedrijf dat volop in beweging is?

Je werkt nauw samen met je collega’s, directie en management van de verschillende customer business lines en je geeft richting aan hun vraagstukken op het gebied van marketing en communicatie. Je zorgt er hierbij voor dat de verschillende onderdelen optimaal aansluiten bij de richting die Allinq-breed ontwikkeld wordt, met voldoende ruimte om het ook eens anders te doen!
 
De afdeling levert een belangrijke bijdrage aan het verstevigen van de naamsbekendheid en positionering van ons bedrijf. Allinq is volop in ontwikkeling en het is belangrijk om die bewegingen goed zichtbaar te maken naar de markt. Het is daarom belangrijk dat je ook een visie hebt op het optimaal benutten van moderne sociale media en je weet hoe je deze voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Denk daarbij zeker ook aan vraagstukken op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie. Het is goed om te weten dat we als Allinq niet zozeer gericht zijn op de consumentenmarkt, maar op een aantal grote zakelijke klanten.


 

Functie eisen

We zijn op zoek naar iemand die ruim voldoende vlieguren heeft opgedaan in het vak. Als geen ander weet jij hoe je een organisatie op de kaart zet en weet je wat daar voor nodig is. Je maakt het plan en je maakt het vervolgens concreet. Je bent een stevige sparringpartner voor je collega’s, legt gemakkelijk contacten, bent coöperatief en beweegt je goed op de verschillende niveaus van de organisatie. Je denkt daarbij buiten kaders als dat nodig is, want je staat tenslotte voor je vak.

Daarnaast verwachten we dat je:
  • Zelfstandig werkt en kunt schakelen tussen strategisch en operationeel niveau;
  • Ervaring hebt met het verder professionaliseren van marketing en communicatie (sturend);
  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding richting marketing/communicatie hebt;
  • 5 jaar werkervaring hebt binnen een klantgerichte (b2b) organisatie;
  • Interesse hebt in de actuele (online) ontwikkelingen die zich voordoen op het gebied van communicatie en weet hoe je deze optimaal kunt inzetten;
  • Resultaatgericht bent en vernieuwend kunt denken en handelen (creativiteit).


 

Arbeidsvoorwaarden

Onze mensen vormen onze kracht! Zij maken als vakmensen de klant constant beter. Niet voor niets investeren wij graag in jou. Wij bieden je een zeer afwisselende baan in een organisatie die volop in beweging is. Kenmerkend binnen Allinq is de collegiale en persoonlijke werkomgeving waarbinnen je grote mate van zelfstandigheid hebt. Door de diverse opleidingsmogelijkheden biedt Allinq een mooi carrièreperspectief.
De functie heeft een minimumsalaris van € 3800,= en een maximaal salaris van € 5000,= per maand op basis van een 38-urige werkweek. De CAO Metaal en Techniek is van toepassing.

Contactinfo
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de afdeling Recruitment via 0341 - 437 100. Wil je direct solliciteren? Upload dan je curriculum vitae met jouw motivatie via de website.  


 

 

 

 

16-5-2019

Allinq forsyner Danmark med fibernet!

Ofwel, we gaan Denemarken verglazen! Deze week werd...
29-4-2019

Allinq in magazine Techniek Nederland

Veel aandacht voor Allinq in het magazine E&W...